Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Meg szoktátok nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Meg szoktátok nézni egymás punciját, mellét pl. uszodában, öltözésnél?

Figyelt kérdés
És a legjobb barátnőtökét láttátok már?
2011. jún. 11. 20:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Én mindig kivi vagyok kinek csupasz teljesen :)))
2011. jún. 11. 20:21
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktuk kifejezetten megnézni egymás punciját, de én már láttam a barátnőm punciját. Nem direkt történt az eset, sőt! Egy véletlen 'baleset' volt.

16/L

2011. jún. 11. 20:22
 3/21 A kérdező kommentje:
Meséld el utolsó, légyszi! :-)
2011. jún. 11. 20:25
 4/21 A kérdező kommentje:
Ja, és mi az arány, a csupasz-szőrös tekintetében?
2011. jún. 11. 20:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Strandon voltunk a barátnőmmel és mielőtt eljöttünk - ha már úgy is vizesek voltunk - gondoltuk megfürdünk a mosdóban. A fiú és lány mosdó egymás mellett van és a fiúk szoktak hülyéskedni azzal, hogy bejönnek a lány mosdóba. Én már a zuhanyzók előtt voltam, épp törölköztem (hál'istennek a bikinit nem vettem le), amikor bejöttek a fiúk. Szóltam a barátnőmnek, hogy tudjon róla. A fiúk nevettek. A barátnőm a víz folyásától nem hallotta, hogy szóltam, így vissza mentem a zuhanyzókhoz, hogy szóljak neki. A függöny meg nem volt rendesen elhúzva, mert nem lehetett elhúzni.

A fiúk csak nevettek és mondták, hogy vegyem már le a törölközőt és a bikinit, persze egyiket sem vettem le.

Abban a pillanatban kicsit kellemetlen volt..

16/L (második voltam)

2011. jún. 11. 20:31
 6/21 anonim ***** válasza:
98%
Én nem szoktam, de kerültem egy elég érdekes szituációba. Az volt hogy ugye osztállyal mentünk tesin úszni és kevés szabad öltöző volt egy elég forgalmas napon persze. Akkor a legjobb barátnőm mondta hogy öltözzünk 1 fülkébe hogy haladjunk mondom okés, bementünk barátnőm fél perc alatt teljesen meztelen volt és kérdezte hogy szerintem jó e az alakja meg hogy szerintem tetszeni fog e majd a barátjának és ott pózolt nekem. Persze én nem vagyok az a szégyenlős tipus meg egyáltalán nem jöttem zavarba én is gyors levetkőztem. Már vettem volna fel a fürdőrucimat de a barátnőm kikapta a kezemből és megfogta a mellem aztán a nunimat is meg akarta meg elég furcsán viselkedett, én persze felpofoztam felöltöztem és kimentem az öltözőből, aztán megbeszéltük a dolgokat és kicsit be volt kattanva a csajszi ő se tudja meg mondani mi történt vele. Ebbe az a tanulság hogy soha ne öltözzünk egy öltözőbe. Egy 17 éves lány furcsa hihetetlen de igaz története.
2011. jún. 11. 20:34
 7/21 anonim ***** válasza:
93%
Csupasz-szőrös 90:10 vagy több
2011. jún. 11. 20:36
 8/21 anonim ***** válasza:
62%

Höhöhö utolsó! :D

Felpofoztad? Nemhogy te is "belementél volna" a játékba :D

2011. jún. 11. 20:37
 9/21 A kérdező kommentje:
Huhh, nem semmi. És ez az arány a tizenéveseknél van?
2011. jún. 11. 20:37
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért képeltem fel mert nem tolerálom az ilyet, és akkor még volt barátom. :)
2011. jún. 11. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!