Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Meg szoktátok nézni egymás punciját, mellét pl. uszodában, öltözésnél?
Nem szoktuk kifejezetten megnézni egymás punciját, de én már láttam a barátnőm punciját. Nem direkt történt az eset, sőt! Egy véletlen 'baleset' volt.
16/L
Strandon voltunk a barátnőmmel és mielőtt eljöttünk - ha már úgy is vizesek voltunk - gondoltuk megfürdünk a mosdóban. A fiú és lány mosdó egymás mellett van és a fiúk szoktak hülyéskedni azzal, hogy bejönnek a lány mosdóba. Én már a zuhanyzók előtt voltam, épp törölköztem (hál'istennek a bikinit nem vettem le), amikor bejöttek a fiúk. Szóltam a barátnőmnek, hogy tudjon róla. A fiúk nevettek. A barátnőm a víz folyásától nem hallotta, hogy szóltam, így vissza mentem a zuhanyzókhoz, hogy szóljak neki. A függöny meg nem volt rendesen elhúzva, mert nem lehetett elhúzni.
A fiúk csak nevettek és mondták, hogy vegyem már le a törölközőt és a bikinit, persze egyiket sem vettem le.
Abban a pillanatban kicsit kellemetlen volt..
16/L (második voltam)
Höhöhö utolsó! :D
Felpofoztad? Nemhogy te is "belementél volna" a játékba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!