Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu, mit csinaljak, talakozzak vele?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akibe szerelmes vagyok,elmondtam neki, hogy meleg vagyok es szeretnek vele szeretkezni, osszevesztunk 2hetig nem beszeltunk. Ma irtam neki smst,irt vissza a lenyeg, hogy azt mondta,hogy akarok e vele este talizni,most mit gondoljak? amugy o hetero es van baratnoje2011. jún. 11. 17:32
1/12 anonim válasza:
Ha hetero és barátnője van, akkor erősen kétlem, hogy randira hívott.
Miért nem jó neked egy meleg srác?
2/12 anonim válasza:
Vagy azért akar találkozni, hogy megverjen, vagy azért hogy jól megk*rja a p*csádat.
Most vagy kockáztass, vagy ne.
3/12 anonim válasza:
Találkozz vele, de mindenképp valami magas hídon, hátha tudna rajtad segíteni.
4/12 A kérdező kommentje:
amugy tenyleg hidon fogunk talalkozni:D
2011. jún. 11. 19:49
5/12 anonim válasza:
Helyes, én és ő már tudjuk az okát :))))))
6/12 A kérdező kommentje:
de az a legjobb a egeszbe, hogy par nappal ezelott egy szerelmes part lattam ott a hidon/fiut meg leanyt/ csokolozni es most meg mi smaroltunk annyira romantikus volt;-( es most nemtudom mit gondoljak errol az egeszrol.
2011. jún. 15. 18:04
7/12 anonim válasza:
Deviáns romantika.. Áhhh rég nevettem ilyen jót..:D
Amúgy meg.. mégis mire számítasz..? Hetero, ami alapból kizár téged + van barátnője, ami meg hát.. Szal igen, szerintem jobb ha elfelejted.. Főleg ha megjegyzéseket tettél neki.. h összemelegednél vele, meg ilyenek.. Örülj ha nem töri be az orrod, pali:D
8/12 anonim válasza:
Szerintem beszélj vele, hogy mit akar, mert ha van barátnője akkor veled lehet hogy csak játszik...
9/12 A kérdező kommentje:
ugy tud smarolni mint senki mas...
2011. jún. 15. 19:18
10/12 anonim válasza:
Na deee várj várj kérdező, csókolóztál azzal a "hetero" sráccal..? Akinek barátnője van....????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!