Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Mi ez a nagy ellenségeskedés?
Komolyan mondom, felfordul a gyomrom attól amit itt néha olvasok. A férfiak és a nők egymást marják.
Férfiak:"az összes nő k.rva, ribanc, csak a pénz kell nekik, nem jó semmi, bla bla bla bla"
Nők:"az összes férfi bunkó paraszt, csak dugni akarnak, nem tudnak bánni a nőkkel bla bla bla bla".
Aztán jönnek az egymást sértegető, marakodó hozzászólások és mindenki a saját "igazát" mondja. Miért van ez? Szeretnünk kéne egymást, tisztelni. A nők a férfiakat és a férfiak a nőket. A férfiaknak a nőkért kell lenniük a nőknek pedig a férfiakért... Nem ellenségek vagyunk, hanem társak. Egymást kiegészítjük.
Igazatok van.
Engem is ért már csalódás, de ahelyett, hogy a másikat kezdeném el szidni, mindig inkább elemeztem a dolgokat, és próbáltam egyre jobb és jobb lenni. Az ilyen emberek viszon inkább csak maguk alatt vágják a fát...
Teljes mértékben igazad van, kérdező! Ha lehetne, most felpontoznám a kérdésedet:)
A férfiak többségének már volt negatív élménye a nőkkel kapcsolatban, csalódott már, akár többször is és ez sokszor az általánosításhoz vezet. Ugyanez van a nőknél, ők is csalódtak 1-2 férfiban és hajlamosak általánosítani. Én úgy vettem észre ebből szokott robbani a vita, hogy minek általánosítani stb. Jó, igaz, nem kellene általánosítani, de akinek annyi esze van, hogy egy csalódás után így vezeti le a feszültséget és nem néz magába, az hagy általánosítson és örüljön kérdésének..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!