Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HA egy lánnyal jó a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA egy lánnyal jó a szex akkor miért nem csináljátok sűrűbben?

Figyelt kérdés
Pasim oda van értem az ágyban,mondja is hogy imád velem lenni de nagyon keveset van velem.Miért?Hogyan mondjam neki meg hogy lehetne több is?
2011. jún. 10. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Mert másik nőt is ki kell elégíteni. Ti nők ezt miért nem tudjátok megérteni? Mást is ki kell elégíteni.
2011. jún. 10. 14:37
 2/8 anonim ***** válasza:

vegyél 1 kutyát :) DE BAZZ MILYEN PASI MÁR AZ ILYEN XD ÚRISTEN KIVÉGEZNI MOST AZONNAL !

19F

2011. jún. 10. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet. Én megmondtam már neki,de csak azt értem el,h vitatkozás lett belőle.Szerinte nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban,de ha nekem igen,akkor keressek egy olyan pasit,akivel naponta 3szor szexelek(mi jó esetben hetente 3szor szeretkezünk:S) Nekem sem az a legfontosabb,de nem értem,h ami jó,abból miért elég a kevés is.nem vagyok nimfomán,de vannak igényeim,vannak neki is,csak ezek nem fedik egymást...sajnos.

20/N

2011. jún. 10. 14:43
 4/8 anonim ***** válasza:
mert a jó nőt is meg lehet unni, csak lassabban.
2011. jún. 10. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:

ena férfi vagyok aki mostánaban nem szexel eleget a nöjével pedig a nö igényelné.

Nagyon faradt vagyok és tele vagyok ideggel. Ez egy ilyen idöszak.

2011. jún. 10. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valójában mégsincs annyira oda érted, de reméljük , hogy mégis! :D Ha valamikor épp témánál vagytok akkor említsd ill. kérdezd meg olyan kedvesen átkarolósan, odabújósan hogy: mit szólnál, ha gyakrabban lennénk együtt úgy? Ez olyan, mint az "ott lent" ilyen tipikus csajos duma.. sok sikert!
2011. jún. 10. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Dettó hasonló cipő... volt!

Stresszelt, rengeteget! De csak később mesélte. :S

Most pedig ritkán tudunk találkozni, és szeretkezés is van, de akkor a legjobb, amikor csak összeölelkezve élvezzük egymás közelségét.

Beszélgessetek többet. Róla. Lehet, hogy gyötri valami.

Mindenképp tisztázd (ne épp nyílegyenes kérdéssel!!!) h félrelép-e... sajnos ez is egy verzió, bár eléggé faxság rögtön erre apellálni!!! (ez a hsz-eknek szólt)

Hajrá!

2011. jún. 10. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:

15:04-es vagyok

de azt hiszem az első kommentelő nevében is mondhatom, hogy csak vicceltünk, ne vedd ezeket komolyan kedves kérdező!

2011. jún. 10. 16:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!