Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA egy lánnyal jó a szex akkor miért nem csináljátok sűrűbben?
vegyél 1 kutyát :) DE BAZZ MILYEN PASI MÁR AZ ILYEN XD ÚRISTEN KIVÉGEZNI MOST AZONNAL !
19F
Nálunk is ez a helyzet. Én megmondtam már neki,de csak azt értem el,h vitatkozás lett belőle.Szerinte nem a szex a legfontosabb egy kapcsolatban,de ha nekem igen,akkor keressek egy olyan pasit,akivel naponta 3szor szexelek(mi jó esetben hetente 3szor szeretkezünk:S) Nekem sem az a legfontosabb,de nem értem,h ami jó,abból miért elég a kevés is.nem vagyok nimfomán,de vannak igényeim,vannak neki is,csak ezek nem fedik egymást...sajnos.
20/N
ena férfi vagyok aki mostánaban nem szexel eleget a nöjével pedig a nö igényelné.
Nagyon faradt vagyok és tele vagyok ideggel. Ez egy ilyen idöszak.
Dettó hasonló cipő... volt!
Stresszelt, rengeteget! De csak később mesélte. :S
Most pedig ritkán tudunk találkozni, és szeretkezés is van, de akkor a legjobb, amikor csak összeölelkezve élvezzük egymás közelségét.
Beszélgessetek többet. Róla. Lehet, hogy gyötri valami.
Mindenképp tisztázd (ne épp nyílegyenes kérdéssel!!!) h félrelép-e... sajnos ez is egy verzió, bár eléggé faxság rögtön erre apellálni!!! (ez a hsz-eknek szólt)
Hajrá!
15:04-es vagyok
de azt hiszem az első kommentelő nevében is mondhatom, hogy csak vicceltünk, ne vedd ezeket komolyan kedves kérdező!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!