Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyankor mivan, ha van párom, akit szeretek, viszont van egy másik pasi, akit kívánok?
Figyelt kérdés
Szívesen lefeküdnék vele, viszont nem tudnám megcsalni a páromat, mert szeretem, a másikhoz csak szexuálisan vonzódom. A párommal már nem olyan jó a szex, sokszor amikor hiányzik a szex, akkor nem is a páromra gondolok, hanem a másikra. A másik pasit meg minennap látom szóval kiverni se tudom a fejemből. Én is tetszem neki, korábban mondta egy buliba, hogy ő is kíván engem. Egyikünk sem független. Mit csináljak? 22/L2011. jún. 10. 09:22
11/19 anonim válasza:
Ennek már így semmi értelme. Másra vágysz, a kapcsolat egyik fontos eleme (a szex) hiányzik, vagy nem jó. Ennek így mi értelme?
12/19 anonim válasza:
Utolsó! Most ezen mi olyan furcsa? 17 évesen jött vele össze. Bár ha nem volt előtte senkije, akkor bizonyos fokig érthető a kíváncsiság, hogy milyen is lehet egy másik pasival a szex. De ez nem mentség a megcsalásra, kedves kérdező! Én akkor is úgy látom, hogy már nem a szerelem tart titeket össze, csak úgy vagy vele, mert félsz kilépni a kapcsolatból. Nincs igazam?
13/19 anonim válasza:
utolsó előtti, bocsi. Csak közben már érkezett egy újabb válasz, de mindegy, lényegtelen is.
14/19 anonim válasza:
Mond el a barátodnak,hogy ez van,majd ő meglépi,amit te nem tudsz.
15/19 anonim válasza:
Még ha az első kapcsolata is, nekem volt egy 6 éves kapcsolatom 13 voltam mikor összejöttem vele 19 mikor szétmentünk. Mindkettőnknek a másik volt az első, én el is lettem volna így, életemet is leéltem volna, de ő aztmondta úgysem vesz el feleségül míg mást ki nem próbál. De azért elhagyni nem akart. Olyan sokat hallottam, hogy elhagytam, nagyon szerettem, de nekem így már nem kell, hogy nem csak rám vágyik. 6 év volt, az életem legfontosabb szakasza vele zajlott, meghatározó 6 év volt. 3 évig tartott míg helyrejöttem utána...
16/19 anonim válasza:
Én ismerem ezt. Nekem van egy lelkitársam, akit imádok, nagyon jól passzolunk minden szempontból, de a szex az annyira nem megy. Én kilépni nem akarok ebből a kapcsolatból, én nem helyezek a szexre ekkora hangsúlyt. Neked kell eldönteni, mi a fontos.
17/19 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok,mint te,kérdező:( a másik pasi nem tudja,h tetszik nekem,ő jelezte,h nem vagyok közömbös számára,de mivel nem független ő sem,nem akarnám megbolygatni a kapcsolatukat. Nálunk sem működik már úgy a szex,mint korábban,és ez engem a zavar,a páromat viszont nem,neki elég annyi,amennyi... Ez a másik meg egyszerűen (lassan szó szerint) megőrjít,olyan szexuális kisugárzása van. Félnék megcsalni a párom,nem akarnék belemenni egy kalandba,mi csak a szexről szól,mert nem tudnék többet a párom szemébe nézni,így is hihetetlen lelkiismeret furdalásom van,amiért 3 év után egyáltalán 'úgy' nézek egy másik pasira. Totál kész vagyok,mert szeretem a barátom,vele képzeltem el a jövőmet,házasságot, gyerekeket, családi házat terveztünk,és tudom,h tökéletes is lehetne férjnek,de így 20 évesen nekem még úgy érzem, kell a szenvedély is a kapcsolatba,ami egy hosszú házasságban ha már nincs meg,áthidalható:ott vannak a gyerekek,a közös múlt,a megszokás,stb,de ilyen fiatalon...Nem tudom,mi lesz velünk:( Mostanában egyre többet vitatkozunk,és néha olyanokat mond,amilyeneket korábban sosem,és vmelyikünknek mindig van vmi baja:S De nem akarom elveszíteni,mert nem tudom elképzelni,h találnék egy olyan társat,mint ő (volt néhány hónappal ezelőttig). Azt hiszem,kezdek kikészülni...(a vizsgáimra se tudtam rendesen tanulni,mert állandóan a kapcsolatunkon,és azon a harmadikon rágódom:S)
18/19 anonim válasza:
Beszéltél is már vele vagy csak látni szoktad?
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Utolsó, persze hogy beszéltem már vele, de ezt már írtam is! Ő kezdett el nyomulni rám. Nem tudom, mit csináljak, nincs szívem megcsalni, szakítani sem akarok, csak az a harmadik ne lenne... :( Te 20 éves lány tényleg egy cipőben járunk.
Egyébként nem volt előtte senkim, vagyis ő az akivel először lefeküdtem és soha mással nem.
2011. jún. 11. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!