Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők ennyire szeretnek általánosítani?

Figyelt kérdés

Arra gondolok például, ha egy srác megcsalja a barátnőjét utána a csaj az összes pasit ugyanolyan megbízhatatlannak tartja.

Nemet, kort írjatok

2011. jún. 9. 17:39
1 2
 11/15 Smartguy86 ***** válasza:

Mondom én! ÖNIGAZOLÁS

Az illető, akit megcsaltak, a büdös életbe nem lenne hajlandó elfogadni, hogy ő döntött rosszul és összejött egy olyannal, aki utána megcsalta. Egyszerűbben feloldja magában az ellentmondást úgy, hogy az összes nő ilyen. Az meg már véletlenül sem fordul meg a fejekben, hogy esetleg ők (akiket megcsalnak) a hibásak a dologban. Sajnálatod, de így működnek sokan - és ez nagyon nagy butaságra vall!

2011. jún. 9. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Első válaszolónál a pont!

Szóval azért hagyjuk már,hogy a férfiak mentesek az általánosítástól...ez a kérdés sem az,ugye?

Amúgy meg ez egy teljesen normális emberi reakció,persze mindenki tudja,hogy vannak kivételek,de nem vehetjük számba a világon az összes embert.

Aktuális: ha nekiülsz egy kiló cseresznyének,de mindegyik kukacos,akkor a következő kiló cseresznyénél már nagyon ki leszel hegyezve a kukacra,még ha nincs is mindegyikben,harmadik kilót meg már lehet,h nem is veszel,mert "a f*szomat,úgyis mindegyik kukacos" - mondhatná neked bárki,hogy csak rossz helyen veszed.

2011. jún. 9. 17:54
 13/15 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm a válaszokat!!

Mit szépítsem én is általánosítottam a kérdésben, ne haragudjon az aki magára vette kihagytam azt, hogy Tisztelet a kivételnek

18/f

2011. jún. 9. 18:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt minden fórumozó általánosít!!!... Kivéve persze engem! XDDD
2011. jún. 9. 19:18
 15/15 A kérdező kommentje:
Igaz te nem általánosítasz, csak szimplán te vagy itt a legokosabb :D
2011. jún. 9. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!