Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassuk vagy a kor miatt legyen vége?
Van 1 srác, akit baráti társaságból ismerek. Iszonyú jófej, rengeteg közös tulajdonságunk van, nagyon jól érezzük magunkat, mikor együtt vagyunk--> az egész olyan, mint egy álom..De eddig soha nem jött szóba a kor, de engem picit aggaszt, hogy kicsivel több, mint 10 ÉV van köztünk (természetesen az ő javára) Őt nem zavarja, engem se..de nem tudom, néha felmerül bennem, hogy ezt tényleg kéne csinálni?
16/L
A több mint tíz év, konkrétan mennyit jelent?
Nehéz ezt így látatlanban megmondani, ha érzed, hogy tényleg szeret és nem csak kihasználna, megd*gna, akkor szerintem a korkülönbségtől függetlenül lehet esélye a kapcsolatnak.
Sokáig nagyon bizonytalan voltam ilyen kérdésben. Nekem osztálytársam kapcsolata bizonyította be, hogy nem feltétlen a korkülönbségre kell hagyatkozni. A lány 17 éves a barátja 27. Tehát van közöttük 10 év, távkapcsolatban élnek, többnyire hétvégén találkoznak tanévközben, mégis már 2 éve szeretik egymást.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!