Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem furcsa az a tény, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa az a tény, hogy manapság egyre több lány keres magának ázsiai partnert?

Figyelt kérdés
Mi ennek az oka? Ez most valami új divat lett? Mert itt is egyre többet látok ilyesféle kérdésekből.
2011. jún. 8. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
17.51-es: nem tudom mennyi idos vagy, de sztem nem egy korcsoport vagytok, 38 a lelkem :D :D ( na jo, de minekutana tudjuk, hogy ok 18 éves koruk utan kb mmegallnak az "oregedésben", kinéz kb 30-nak :D Sorry, ha elkeseritettelek :D
2011. jún. 8. 18:04
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Ó hát akkor így jártam :( :D Mindegy üdvözletemet küldöm neki! :D

17/L

2011. jún. 8. 18:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Rendes magyart nem találok, nemhogy ázsiait...

am szerintem egyáltalán nem gyakori.

2011. jún. 8. 20:50
 14/18 A kérdező kommentje:

"én a büdös életben nem állnék össze ázsiaival:)"

Egyrészt ez nem válasz a kérdésemre, másrészt ezzel csak magadról állítottál ki szegénységi bizonyítványt.

Ezen kívül ismétlem, nem azt állítom, hogy rengeteg ilyen lány van, hanem egyre több.

2011. jún. 9. 17:01
 15/18 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj, semmi nem fura. Határ a csillagos ég.
2011. jún. 10. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
34%
Először jöttek a feketék az amerikai hip-hop, rap fos miatt+a mítosz, hogy minden a földön élő 12 évnél idősebb kissrácnak legalább 20 centis hancúrléce van, volt/van a "mesés kelet" muszlim vallás, háremek megszülte az arab ill. keleti szimpátiát.. most nemrég felütötte a fejét az anime őrület, úgyhogy most ez a divat. A különböző "trendek" felerősítik a társadalomban amúgy is meglévő hajlamokat és nyugaton sok lány jár feketékkel, sok lány tér át más vallásokra, sok lány van együtt ázsiaiakkal is. Szal, tekintve, hogy ilyen befolyásolhatók az emberek, én azt mondom, NEM, nem furcsa!
2011. jún. 10. 20:00
 17/18 anonim ***** válasza:

"Nem furcsa az a tény, hogy manapság egyre több lány keres magának ázsiai partnert?"

Én egy ilyenrol sem tudok.....

2011. dec. 15. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:

A japánokban van valami, bár inkább csak a félvérek jönnek be. A legjobb barátnőmnek indiai a férje. Nekem nem jönnek be az indiaiak, de ő jól kifogta, az a pasi kb. egy félisten... Illetve van az a török pasi is, akit nem rugdosnék ki az ágyamból.

Én ugyan nem keresek ázsiai partnert, még ha be is jön egy-egy mandula vágású szemű félvér, és pár török, mert van párom, aki magyar, de régebben el tudtam volna képzelni a dolgot. És nem, nem furcsa, manapság egyre elfogadottabb ez a fajta keveredés.

2017. szept. 28. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!