Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyerekebben néz ki egy alacsony csaj, mint egy magasabb?
Igen, de nem törvényszerű, lásd Carmen Electra, vagy Shakira.
Inkább legyen a lány szerintem alacsony, mint trampli mód magas.
20l
Szia
Jó kérdés és érthető, ha elgondolkodsz ezen. De nem. A volt sulimban volt egy lány, elég alacsony. Viszont nagyon felnőttes meg művelt volt. Ha megnézi az ember valami sulis videón, ahol szerepel, sokkal idősebbnek látszik. És amúgy eléggé szép csaj. Persze fiatalok a vonásai, de egyáltalán nem gyerekes. És ő is szőke és kék szemű volt.
Am félsz, hogy gyerekesnek tűnsz?:) Hány éves vagy?
Szerintem ez sok mindentöl függ.Alkattól pl,nem mindegy hogy vékony vagy erösebb.Én közép magas vagyok.164cm.Kövéren,90kgosan fekete hajjal ami alapból idösit mindenkit max 25 évesnek néztek.Most hogy lefogytam és 53kg vagyok sokan kiakadnak és nem hiszik el hogy a nagyobbik fiam 9éves lesz.Sőt.Új munkahelyemen megkérdzték melyik diákszövetségböl küldtek:DÉs volt már rá pl hogy cigi vásárlásnál elkérték a személyim.
Amúgy 29 éves leszek.
Szóval szerintem elsösorban alkattól függ.
szerintem nem magasság, hanem arcberendezés kérdése.
Engem kb. 14-16 körülire tippelnek, pedig 23 vagyok, házas és van egy kislányom. Középmagas, vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!