Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, ti mit szólnátok, ha a barátnőtök teherbe esne úgy, hogy nem is terveztétek a gyereket?
Figyelt kérdés
Lányok/nők is írhatnak. Mit csinálnátok ilyen helyzetben?2011. jún. 8. 15:13
11/13 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben, közösen döntöttük el, hogy nem tartjuk meg, egyikünk se akarta. De ha én meg akartam volna tartani, akkor is megtartottam volna, ha bárki ellenzi, nem érdekelt volna senki és semmi.
12/13 pofon válasza:
az a kérdé,hogy hány évesen.Ha 25 körül lennék akkor azt tudnám mondani,hogy miért ne tartanánk meg,de most 17éves fejjel biztos nemet mondanék rá.A gyereknek se lenne egy ideális környezet ha összevesznék ezen és elválnának útjaink,miközben ő megtartja a gyereket
13/13 anonim válasza:
Én sem szedhetek tablettát egyéb betegségek miatt. Én sem rajongok az óvszerért, de ez van. Akinek meg nem tetszik, az repül az ágyamból :D
De a témához: a környezetemben elég sok olyan lány szült mostanában, ahol a férfi még nem akart, de a nő már meg volt veszve egy gyerekért. Aztán meg ment a hiszti, hogy miért nem foglalkozik velük a pasi...az ilyen nőktől rosszul vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!