Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez az alkathoz?
(az előtérben állóról van szó)
- ez tekinthető talán pont ideálisnak? - esetleg már túl-túl ... kategória?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a testtel kapcsolatban, nem azt várom, hogy leírjátok, hogy az alkat mennyire nem lényeges...ha lehet kort és nemet is légyszí!
Nem tetszik..igazából nem lényeges nálam,volt már vékony és macis pasim is. Mindkettőben van jó. De az arc/szem/kisugárzás/ész a fontos. Viszont a kigyúrt pasik soha nem jöttek be. Túl mű.(persze ha túlzásba viszi).
22/L
Nem tetszik, túl mű, meg túl kigyúrt.
Ha valaki egészséges sportolástól izmos azt szeretem, és szép, de ez olyan mintha bőrrel befedtek volna egy izomanatómia képet... Egy elég eltúlzott képet.
Túlságosan látszanak az izmok, és aránytalan.
20/l
Szerintem ez pont tekinthető ideálnak. Kb így szeretnék kinézni, ahhoz viszont még fel kéne szednem vagy 10kiló színtiszta izmot:S
20f
Tényleg szép és jól megnéznelek a strandon. :D
DE! Én se igazán szeretem a kigyúrt pasikat. A mackósabb,picit pocakos pasik jönnek be. :)
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!