Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, amit írnak a Casanova Titkok című könyvben?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat is írjatok.2009. márc. 19. 22:51
1/7 anonim válasza:
Mit írnak benne? De már mondom, hogy amit csajozós könyvben írnak, az már hazugság. :P
2/7 A kérdező kommentje:
Olvasd el:P
Írjátok oda a nemeteket is.:)
2009. márc. 19. 23:02
3/7 anonim válasza:
Megnéztem a honlapjukat... láttad te, hogy egy milyen pasi van ott egy milyen nővel... seggrészegen. Amúgy amíg elolvasol valami ilyet, annyi idő alatt minden hülye össze tud szedni egy nőt. Könyvből pedig nem lehet megtanulni jó szeretőnek lenni. Csak max kétségbe esel, ha valami nem úgy történik, ahogy leírták.
Amúgy ne rendeld meg, torrenten fönt van, beírtam googlebe, kidobta pdf formátumban.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem is rendelem meg. Valahonnan megvan. Beleolvastam...
2009. márc. 19. 23:17
5/7 anonim válasza:
1-2 igazság van benne, leginkább az, hogy ne görcsösen csajozz, és semmiképp se hezitálj.
Ha tetszik valaki, akkor lépni kell.
De tényleg ne egy könyvből tanulj csajozni, hanem inkább a saját tapasztalataid alapján.
Lehet, hogy párszor pofára esel, de tanulsz belőlük is.
6/7 anonim válasza:
hogy mennyire igaz? Az attól függ,hogy mijen beállitottságu ember vagy!? Ha pozitiv akkor sokat tanulhacc belle, de ha a nem akkor tudod....amugy egészitsd ki más csajozós könyvel oszt hasonlitsd ösze, ha a többiben is hasonló, akor csak jó valamire. nem?
7/7 Pali1977 válasza:
Egy-két dolgot kipróbáltam benne. A karizma 7 eleme egészen jó dolog. Csak merni kell változtatni és kilépni a komfortzónádból. Még ha nem is leszel "csábmester" ahogy ő írja, akkor is elindulsz egy változás felé és a nagy számok törványe alapján neked is kijut majd a jóból. Ganbatte kudasai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!