Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnátok vele? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok vele? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Van egy csaj, gyönyörű, kedves, nagyon szimpatikus lány, csak rágja a körmét.. ettől föggetlenül járnátok vele.. vagy mit tennétek?
2011. jún. 7. 20:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már ez ekkora probléma legyen! Én évek óta rágom a körmöm, tudom hogy nem szép dolog, de hiába teszek bármit nem tudom abbahagyni. Tudom, h elhatározás kérdése, volt hogy kibírtam egy-két hétig, de öntudatlanul is elkezdtem rágni... ez van. Emiatt nem szabad megítélni senkit, jobb mint a cigi. :)
2011. jún. 10. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:

volt egy gimis osztálytársam, aki nagyon sokat rágta a bőrét a körme mellett. mindenki próbált neki segíteni, nem tudott leszokni. nemrég elmentünk páran fürdeni, ott volt ő is.. rettenetesen csúnya volt az ázott bőre -> tehát még mindig nagyon sokat rágja.

erről szerintem más leszoktatni nem fogja tudni, ha ő nem akarja.

és olyan nincs, hogy valaki nem tud leszokni erről. akaraterő kérdése az egész.

én nagyon sokat ropogtattam az ujjaimat, öntudatlanul, nagyon durván. reflex lett. mégis sikerült leszoknom, mert elhatároztam, hogy abba akarom hagyni.

2011. jún. 10. 21:03
 13/15 TOMAtm ***** válasza:

rághatja a tiedet is :)

am énis rágom,de nem zavar.

2011. jún. 10. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, hány éves vagy? A kis pisisek szoktak ilyen apróságokon, léynegtelen dolgokon rágódni. Neked ettől függ egy kapcsolat? Ha igenb, akkor hozzád nem szimpatikus, gyönyörű és kedves csaj való, mert nem fogod tudni megbecsülni.
2011. jún. 10. 21:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálam a körömrángás nem kizáró ok ,hogy jót keféljek! :)

Ha már látod hogy idegi alapu akkor érdemes belegondolni a kockázatokba...

NA jó...

Semmi probléma ha egy csaj rágja a körmét...ez csak egy szokás(rossz),,még mindig jobb mintha cigizne vagy részegen hányna.A lényeg az hogy ha valakit megszeretsz őt úgyis úgy fogod szeretni ahogyan létezik...

2011. jún. 10. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!