Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez peniszmeret miatti kisebbse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez peniszmeret miatti kisebbsegi komplexus lenne?

Figyelt kérdés

Szoval az a helyzet, hogy mar huszoneves vagyok, de tini korom ota aggodom a peniszmeretem miatt. Lankadtan annyira picike es vekony, mint egy kisiskolas gyereke, emiatt szukebb ruhakat (szukebb alsonadragot, vagy farmert) nem is merek hordani, mert egy egyszeru oltozoi atoltozesnel is nagyon szegyellem a dolgot es felek, hogy masok eszreveszik, hogy csak egy kis hupli van a labam kozott...

Termeszetesen ismerkedni lanyokkal nem mertem soha es igazabol fiuk kozott is rosszul erzem magam, bennem van ez a szegyenerzet, meg arra gondolok, hogy masnak nagyobb van, nekem meg rejtegetnem kell magam, nehogy rajojjenek a titkomra. A gatlasossagom, zarkozottsagom, onbizalomhianyom miatt persze a nagyszaju gimis haverjaim sokszor ugrattak, meg cikiztek, en meg ugye mindig hagytam magam, mondhatjuk, hogy behodoltam es nem alltam ki magamert, mert ugy gondoltam, hogy en mar csak ilyen szerencsetlen vagyok, nem is erdemlek jobbat... Persze nem arra kell gondolni, hogy mindig en voltam az, akit halalra cikiztek, csak sokszor nem szolaltam fel akkor sem, ha nem ertettem valamivel egyet es nem vedtem meg a sajat igazamat es tul konnyen magamra vettem az olykor kicsit erosebb beszolasokat!

Ezt nevezhetjuk kisebbesegi komplexusnak? Ha igen, hogy tudnek ezen valtoztatni? Hogy lehetnek batrabb es ontudatosabb? El lehet azt erni, hogy a peniszmeretem ne zavarjon ennyire es ne gondoljak ra ilyen sokszor?

Ha vannak itt olyan fiuk, akik szinten gatlasosak (voltak), toluk kerdezem: amikor osszejottetek az elso baratnotokkel, elmult a gatlasossag es nagyobb lett az onbizalmatok?

Bocs, hogy ilyen hosszu lett es elore is koszonom a valaszokat!

2011. jún. 7. 16:17
1 2
 11/16 anonim válasza:

Úgy érzem, egy picit túlaggódtad, ezt a dolgot...

Egy lány nem attól fog randizni veled, mert nagy a péniszed, hanem, mert megtetszettél neki valamilyen adottságod alapján (megjegyzema magabiztos, pozitív kisugárzású, jófej fiúk népszerűbbek), és ha már oda jut a dolog, hogy előkerül, csak használd jól, és a leányzót pont nem fogja érdekelni, hogy mekkora volt az ami neki örömet okozott.

2011. jún. 9. 11:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy könnyű mondani, de ezen felesleges aggódnod, és ilyen mértékű kissebbségi komplexust előidézni. Igaz, hogy sok lánynak szánít a méret, de azok általában az ilyen ribancosabb fajta csajok. Egy normális lánynak szerintem nem az a lényeg, először úgyis megismerkedtek, találkozgattok... azán mikor már úgy érzed, hogy megbízhatsz benne elmondhatot neki, hogy aggódsz amiatt, hogy túl kicsi (mellesleg a 15 cm átlagos, egyáltalán nem kicsi) és hogy így nem fogsz neki tetszeni. De ebből tuti nem lesz semmi probléma :)

20/L

2011. jún. 9. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
igenis próbálkozz lányoknál,ne hagyd hogy ez meggátoljon bármiben is,mert az idő elmegy melletted és te meg lemaradsz mindenről.Ha egy lány szeret akkor nem ez lesz a lényeg hidd el.
2011. jún. 9. 12:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia! Hát akkor kezdjük!!

Az előző hozzászólónál kezdeném.

Egyik nő sem tudja, hogy a másik félnek mekkora pénisze van! Soha. Maximum hallomásból. Tehát csak is a személyes szimpátia dönt első blikkre. Valójában ha egy olyan lányt/nőt találsz, aki hasonló személyiség jegyekkel rendelkezik mint te, vagyis ha jó az összhang, nevetve, az időt nem nézve, csak úgy repül az idő egymás mellett, akkor szinte nyert ügyed van.

Az önbizalom: Hát ez nagyon nehéz. Van a felszínes, amikor kifelé mutatod, de valójában tartalom nincs mögötte. Ez lenne a ,,kigyúrt pasi,, effektus. Hijjjj, az de gáz! :-)

Mivel értelmes srácnak tűnsz, te a saját kisugárzásodat kell felvenned, az erényeidet kihangsúlyozni! Nehéz, de elérhető!

El kell fogadnod, hogy nem nő tovább a pénisz méreted. Csak szólok, nekem sincs hosszabb sokkal. Max 1-2 cm. Hasonló az enyém is, vastagság ügyileg is.

Az utolsó 3 barátnőm akivel együtt voltam, nem hazudok, 2-nek hosszú volt több alkalommal is. Jó voltam nekik!! Hozzáteszem, ezek a lányok nagyon megszerettek. A nőknél fontos az érzelem. Minél nagyobb az érzelmi töltöttség, annál jobb a szex is! Itt megjegyezném, hogy a vastagság inkább ami dominál!! Amelyik nőnek nem elég, háát, ez van. Megyünk tovább. Majd lesz olyan akinek tökéletes.

Mellesleg van még egy nyelved, jaaa és azok a fürge ujjak.

Ezen úton nyomatékosítom, nem az a nagyra tartott méret számít csak!!! Hanem hogy lelkileg egybe legyetek!!! A férfias kiállás, határozottság, stb... Mindig add Önmagad! Ez is fontos!

Tudod mi kell neked?? Egy idősebb nő!!! Az rajtam is nagyot dobott!!! De mekkorát! Az egyből helyre rakta a libidómat!

Én is sokat feszkóztam ezen a témán, éveket ,,ültem,, ezen a gondolaton. Nagyon szar volt, húztam az időt a szexig. Aztán amire eljutottunk a helyzetig, hááát, nem állt fel. DE mivel a kedves, értelmes, hozzáteszem nem csúnya lányokkal kezdtem, számukra nem volt probléma. Sőt, némelyik magára veszi, hogy biztos nem kívánatos. Még 1-2 alkalom, és kemény-legény voltam. De még hogy!

Mára már önbizalommal teli srác vagyok, és bátran csajozom, melyet a nők is észrevesznek.

Gondoltam megírom a saját kis sztorimat röviden, ne hidd hogy a levegőbe beszélek, tapasztalat hiányában!

Ha gondolod beszélhetünk chaten, akarod anonimba! Tudom milyen belső feszkóval jár! Le lehet küzdeni!!!

Fel a fejjel! Inkább ránts rá!! Légy jó! :-)

Hali!

2011. jún. 9. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Jah, és én is 25 éves vagyok! :-)
2011. jún. 9. 12:46
 16/16 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a hozzaszolasokat!

Kezdem elhinni, hogy nem is annyira a nadragomban, mint inkabb a fejemben voltak a gondok, es valoszinuleg nem lesz konnyu valtoztatnom a berogzult tevhiteken, de igyekezni fogok!

2011. jún. 9. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!