Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudja, mit akar? Vagy lehet, h csak megijedt?
Van egy srác,aki egyértelmű jelzéseket adott afelől,h tetszem neki...és az az igazság,h ő is nagyon bejön nekem,de mindkettőnknek van párja. Hetente 1-2szer találkozunk,de soha sem kettesben,személyes okokból,hanem munka miatt. Két hete észrevettem rajta,h másképp viselkedik,mintha tartaná a két lépés távolságot,nem kezdeményezett beszélgetést,szinte alig nézett rám. Két napja azonban megint változott a viselkedése,nem volt olyan távolságtartó,mosolygott,miközben mélyen a szemembe nézett,és búcsúzáskor adott két puszit az arcomra. (mivel ő nem közeledett felém az elmúlt hetekben,így én sem nyitottam felé,szinte levegőnek néztem,még ha mellettem is volt,nem is mosolyogtam a közelében,és kicsit megnyugodtam,h minden visszaáll majd a rendes kerékvágásba,de) most megint összezavart.
Szerintetek miért viselkedik így? Ő maga sem tudja,h mit akar? Vagy fél a változástól?
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:54
Még egy kis kiegészítés az előző mondókámhoz. Az a meglátásom hogy csak az nem néz rá soha más nőre vagy férfira aki éppen szerelmes. Rózsaszín köd, mi egymás. Az ember a természeténél fogva nem monogám. Ezt mondták az okosok:) De ellen lehet állni a kísértésnek, hiszen elméletileg sok más élőlénnyel ellentétben tudunk uralkodni az ösztöneinken. Csak akarnunk kell nagyon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!