Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az hiányzik, akit szeretünk?
Ha szeretet-szeretetre gondolsz, akkor igen, csak az. Ha szerelem-szeretetre gondolsz, akkor nem csak az :) Nekem a barátaim, barátnőim is szoktak hiányozni. Persze közel sem annyira, mint a szerelemem, de ez szerintem normális, hogy akiket szeretünk (~ kedvelünk, jóban vagyunk vele), azok hiányoznak.
Persze lehet, hogy nálad már az is közrejátszik, hogy alakul valami, nincs ezzel se baj ;) :P
20/L
Miért nem kéne beleszeretned ?
Ha azért, hogy ne hiányozzon az nagy butaság lenne..
Van esetleg egyéb ok ?
1: Nőcsábász (bár mostanában nem, mert fél közelíteni a csajokhoz, volt egy csúnya szakítása)
2: 5 év korkülönbség
3: más városban kollégista, de csak 3 napot van ott
4: haldoklófélben lévő kapcsolatomból most próbálok kilépni, és mivel barátok a srác meg a barátom, biztos azt hinni, hogy a srác miatt szakítottam vele, és nem akarom, hogy ezért rossz legyen köztük a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!