Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az hiányzik, akit szeretünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az hiányzik, akit szeretünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác, mostanában nagyon jól elvagyunk, alakul köztünk valami, de nekem nem kéne beleszeretnem. Most jöttem rá, hogy hiányzik... :S Szeretem? Vagy mi van? Mostanában minden éjjel vele álmodok... :S
2009. márc. 19. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretet-szeretetre gondolsz, akkor igen, csak az. Ha szerelem-szeretetre gondolsz, akkor nem csak az :) Nekem a barátaim, barátnőim is szoktak hiányozni. Persze közel sem annyira, mint a szerelemem, de ez szerintem normális, hogy akiket szeretünk (~ kedvelünk, jóban vagyunk vele), azok hiányoznak.

Persze lehet, hogy nálad már az is közrejátszik, hogy alakul valami, nincs ezzel se baj ;) :P

20/L

2009. márc. 19. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval!
2009. márc. 19. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
szerelem
2009. márc. 19. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez már szerelem. Beleestél a srácba. :)
2009. márc. 19. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kéne beleszeretned ?

Ha azért, hogy ne hiányozzon az nagy butaság lenne..

Van esetleg egyéb ok ?

2009. márc. 19. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:

1: Nőcsábász (bár mostanában nem, mert fél közelíteni a csajokhoz, volt egy csúnya szakítása)

2: 5 év korkülönbség

3: más városban kollégista, de csak 3 napot van ott

4: haldoklófélben lévő kapcsolatomból most próbálok kilépni, és mivel barátok a srác meg a barátom, biztos azt hinni, hogy a srác miatt szakítottam vele, és nem akarom, hogy ezért rossz legyen köztük a viszony.

2009. márc. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!