Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Kibírnátok ennyi időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Kibírnátok ennyi időt szex nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lány vagyok, barátom 18. Nagyon szeretem Őt, de nagyon félek,hogy elfog hagyni vagy megfog csalni azért mert még nem akarok vele lefeküdni. 2 hónapja vagyunk együtt de még nem volt semmi. Ő azt mondja ilyenek miatt ne gyötörjem magam mert szeret, és az életére esküszik,hogy nem csalna meg.

Srácok! ti kibírnátok 0.5-1 évet szex nélkül?

2011. jún. 6. 18:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:43

Nem arról van szó, hogy az lenne a menő, ha idősebb a srác. Egyszerűen a lányok korábban érnek lelkileg, mint a fiúk, ezért egy kapcsolatban általában a fiú / férfi az idősebb. Nézz meg bármilyen korú párokat: észre fogod venni, hogy 85-90%-ban a férfi az idősebb.

2011. jún. 6. 20:37
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"Egyszerűen a lányok korábban érnek lelkileg, mint a fiúk"

Na ez az ami komplett baromság.

A lányok korábban élnek TESTILEG ezért megtehetik, hogy idősebb fiúkkal jönnek össze. És ez menő. Csak aztán odatartani a lukát az már 15 évesen nem fekszik (bár ez tulajdonképpen becsülendő) és akkor megy a hiszti ha lapátra van téve...

A 20-25 éves korosztály pedig azért választ 30-as férfit magának, mert annak már van egzisztenciája. Ilyen egyszerű.

Nem kell a lányok korábban érnek baromsággal dobálózni.

2011. jún. 7. 09:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem nincs igazad. A párom és köztem is 5 év korkülönbség van, de hónapokig nem is tudtunk róla :D Én egy picit idősebbnek nézek ki a koromnál, ő egy kicsit fiatalabbnak. És egyáltalán nem érdekel az egzisztenciája meg a hasonló általad belemagyarázott dolgok. Nem csak testileg, hanem lelkileg is más ütemben fejlődnek és érnek a lányok mint a fiúk. Ha nem hiszel nekem, konzultálj egy bioszkönyvvel.
2011. jún. 7. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

A bioszkönyvedet nyugodtan dobd ki a 40 éves benne lévő tananyaggal együtt (bár szerintem még az sem ír le ilyesmit).

Bármilyen 21. századi értelmes kutatás megerősíti, hogy a szellemi érettségnek a világon semmi köze ahhoz, hogy fiú vagy lány a gyerek.

2011. jún. 7. 11:12
 15/15 A kérdező kommentje:

Jó mind1.. nem kell veszekedni.. :)

Ha szeret akkor vár ha nem akkor nem..

amúgy meg a korombeliek 15-16-17 éves fiúk.. hidd el ők is arra mennek már.. csak sokakból ki se lehet nézni ;)

2011. jún. 7. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!