Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexualitás miért káros?
Figyelt kérdés
Bibliát, koránt stb. nem nem fogadok el, konkrét érvelés kellene.2011. jún. 5. 21:37
41/44 anonim válasza:
Itt van egy nemzetközi felmérés itt a magyar " melegek" több mint 90% azt vallotta tisztában van a HÍV betegséggel és 35% évi, rendszerességgel jár.
Szóval nemtom az a 100 meleget honnan szalajtottátok de új felmérést kell csinálnotok. És ezt nem rosszindulatból mondom, de a körbe ahova néha járok sok meleg megfordult és körbeküldtem egy kérdőívet 30 an visszaküldték szóval kb 50 ember véleményét kikértem és abból az jött ki, hogy csak a tartós fél évnél hosszabb kapcsolatban élők nem használnak gumit. Szám szerint 6 eset volt aki azt mondta egy éjszakás kalandokban néha nem használ gumit.
42/44 anonim válasza:
És a tartós kapcsolatoknál is több mint a fele először együtt elmentek vérvizsgálatra és utána játszadoztak gumi nélkül
43/44 anonim válasza:
Annyiban belekötnék, hogy ez a felmérés csak azt írja, hogy tisztában vannak vele, és járnak szűrésre. Azt nem, hogy mennyi a tényleges óvszerhasználat. Mint írtam, tök jó, hogy a meleg ismerőseid felelősségteljesek. De a mi tapasztalatunk meg azt mutatta, hogy a többség nem az. Ezért van az, hogy pl. véradásnál, ha nincs x hónapnál újabb papír arról, hogy egészségesek, a meleg férfiakat potenciálisan kizárják, mert különösen veszélynek kitett csoportnak számítanak.
44/44 Macskajajj válasza:
Majd ha elernyed a végbél izmod és spontán beszarsz, megtudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!