Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Fiúk miért nem törlik meg pisilés után? :S
mikor elrakják tiszta pisis lesz a gatyájuk?:S nagyon undi:S
17/L
Nem csak szanaszét, hanem akár a ruhámra is vagy a kezemre. :S Mondjuk így meg folyton lebasznak, hogy mennyi ideig pisilek. (főleg, hogy bkv fogdosás után nem szívesen nyúlok rögtön oda)
Néha jobb, ha nem gondol bele a másik nem, hogy mik történtek azzal a kukilóval. :D
Hát én fel szoktam húzni a fityma bőrt rajta, így kilátszik a húgycső nyílása, és tudok úgy pisilni, hogy nem lesz pisis semelyik alkatrészem :)
Pisilés után még kinyomom a csőből ami benne maradt, és kész, az egyetlen cseppet ami a végén marad, azt meg le lehet úgy rázni hogy lefele cseppenjen, és ne szanaszét.
Ennyi. Meg lehet ezt oldani papír nélkül is, és nem marad rajta gyakorlatilag semmi se.
én nem törlöm me gés aki lese rázza????
ne hogy engem hívjál igénytelennek mert nem törli meg főleg ne egy lány, én se mondom neked hogy töröld meg a lyukadat vagy ne, fiúk dolga aki megtörli meg törli aki nem az nem, ne hogy már egy lány szablya meg. Milyen világ ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!