Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelne nektek egy ilyen pasi csajok?
Nagyon humoros vagyok, a barátnőmet mindenáron megvédeném, szeretek a haverokkal lógni persze ha a csajnak nem baj.
Jól ellehet velem beszélgetni bármiről,bárhol jól tudom érezni magam, mindig odafigyelek a barátaimra/barátnőmre.
Romantikus is vagyok meg nem is.
És rossz tulajdonságod nincs is?
Egyébként az írásod alapján elég felületes lehetsz, és az IQ-d sem lehet a toppon, vagy még nagyon fiatal és éretlen vagy.
Próbáltam a lényeget kiemelni nem akartam regényt írni.
17/f
próbáltam a lényeget írni...pff. az köszi. jah, neked a lényeg az h minél jobb színben tűnj fel : D
ennyiből nem lehet leszűrni semmi IQ bajnok...
Előző kommentelő, ne fújd már fel a dolgot. Szerintem tök normális kérdés, megérdemel normális választ.
Ez így teljesen oké. Ha megvan hozzá a kisugárzásod és a személyiséged, szerintem nyert ügyed van. Bár ennyi alapján tényleg nem lehet megítélni egy embert, de ha próbálkozol kiderül, bejössz-e a lányoknak ;) 15/L
"de ha próbálkozol kiderül, bejössz-e a lányoknak"
sztem már próbálkozott, és mivel ilyen kérdést írt ide nem nagyon jött neki össze...
A leírtak alapján megfelelnél. :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!