Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Kim Kardashian jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Kim Kardashian jó nő? (kép)

Figyelt kérdés

Kb ugyanolyan alakom van, mint neki (160 cm vagyok, ő 157), csak a fenekem és a mellem kisebb, a csípőm pedig vékonyabb. De nem vagyok annyira feszes, mint ő ( ezt ruhába nem látni), de már dolgozom az ügyön. Szerintetek szép vagy duci?

Pl ennél a képnél sokkal vékonyabb vagyok: [link]

Még képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az a bajom magammal, hogy a vállam kb ugyanolyan széles, mint a csípőm, mint Kimnek. Ez baj?

2011. jún. 4. 14:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a teste jó de a feje ocsmány
2011. jún. 6. 16:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Bírom, mikor a szép nőkre mondják, hogy ocsmány. Kíváncsi lennék, hogy néz ki az, aki ilyen könnyelműen lerondáz egy szexszimbólumnak tartott nőt. Valószínűleg -ahogy a nagyanyám mondaná- az oroszlán nem venné ki a húst a szájából, olyan ronda.
2011. jún. 6. 17:45
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

"Bírom, mikor a szép nőkre mondják, hogy ocsmány. Kíváncsi lennék, hogy néz ki az, aki ilyen könnyelműen lerondáz egy szexszimbólumnak tartott nőt. Valószínűleg -ahogy a nagyanyám mondaná- az oroszlán nem venné ki a húst a szájából, olyan ronda."

1. Férfi vagyok, egészséges párkapcsolatban, nem pedig igénytelen és ronda nő, úgyhogy ezt bebuktad! :)

2. Mi közöd hozzá hogy mi az ízlésem? Képzeld nekem egyáltalán nem tetszenek a mediterrán fekete nők, hűha, akkor most biztos igénytelen vagyok, ugye? Csak mert mindenkinek kötelező hogy tetszenek a mediterrán-féle nők, mi? Ki a csőlátású akkor szerinted? -.-

2011. jún. 6. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:
egy kép rólad jöhetne:)
2011. jún. 6. 17:53
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Igazad van, nem csőlátású vagy, hanem primitív. Ugyanis ha nem tetszenek ezek a típusú nők, akkor is szebben ki lehet fejteni a véleményedet, nem pedig úgy, hogy de ocsmány. Bár a mai pasiktól ez már nem várható el.
2011. jún. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!