Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ferfiak, olyan nokkel is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, olyan nokkel is "poenkodtok", akik nem annyira tetszenek? Olvass tovabb.

Figyelt kérdés

Van valaki, akivel gyakran talalkozok, es szoktunk hulyeskedni, szoval ilyen pajkos dolgokat mond, meg neha a karomat simogatja, ha valami fuzos cucc van rajtam, akkor kibontja meg visszacsomozza... ilyenek. Szeretnem azt hinni, hogy bejovok neki, masokkal nem vettem eszre, hogy igy viselkedne, amugy mindenkivel kozvetlen... de ketlem, hogy pont en kellenek, mert nem vagyok egy Angelina, o viszont egy Brad. Nos ezert erdekelne, hogy ti barkivel tudtok poenkodni, vagy "minden viccnek fele igaz" alapon csak olyanokkal, akit tenyleg agyba vinnetek? Kort is irjatok, ha nem titok! ;)

23N

2011. jún. 4. 08:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
történt már vmi? ? L/18
2011. jún. 16. 23:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen :D

Hetvegen elhivott, hogy menjunk el valahova es maradjak nala. Ebbe persze nem mentem bele, bizonyos okokrs hivatkozva. Ma delben kajaszunetben, amikor kettesben maradtunk, elcsattant az elso csok, majd delutan amikor mindenki elment, kicsit elvoltunk :D Konkretan szex nem tortent. Most meg az aggaszt kicsit, hogy azt hiszem, csak ezt akarja tolem, de majd megvalik :)

2011. júl. 18. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
sok sikert ! 18/L
2011. júl. 20. 20:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszi :D
2011. júl. 26. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!