Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hippi csaj, nem borotválkozik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hippi csaj, nem borotválkozik?

Figyelt kérdés
Kétségtelenül a legszebb és "legtökéletesebb" csaj akit ismerek, és akivel együtt voltam, nem is értettem amikor a többiek figyelmeztettek hogy "vigyáz mert bolond!" Kiderült róla hogy hippi, ami engem nem is zavarna, sőt, semmi kifogásom ellene. Viszont az is jár ezzel hogy abszolút nem borotválkozik, a vaginánál még hagyján de a hónalj szőr a lányoknál már elég brutális. Mondtam neki hogy borotválkozzon, de mondta hogy nem, és hogy családi hagyomány (?) most nem arról van szó hogy szeretem vagy nem, hanem arról hogy életem legjobb csaját dobjam-e csak azért mert nem borotválkozik?
2009. márc. 18. 16:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
dobd mert ez tényleg undoritó, de ha téged nem zavar akkor ne dobd, de szerintem inkább igen
2009. márc. 18. 16:37
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Izlés kérdése. Ha tudod kezelni a helyzetet akkor maradj vele. Nagyon sok embernek nem jön be ha a másiknak kismókusok vannak a hóna alatt, egy lenti dzsungelről már nem is beszélve...
2009. márc. 18. 16:41
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem inkább az beteges,hogy a családi ereklyéjük a hónaljkutya:-DDD Lehet igazuk volt a többieknek,és nem százas,de ezt nem a szőr miatt írom:-D
2009. márc. 18. 16:43
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Mekkora hülyeség...most azért dobnád mert nem borotválkozik? hát akkor elég bolond vagy és még most is visszasirom hogy minek kellett nekem ennyire borotválkozni:D (megerősödött) na de a lényeg hogy pl. tesi óra meg ilyenekben engem is zavarna ha a barátnöm "nem ad magára " akkor mond meg neki hogy borotválja le legalább a hónalját meg lábát!
2009. márc. 18. 16:46
 5/15 anonim ***** válasza:
24%
én lány vagyok és szerintem ez undorító :S legalább a lábát+hónalját borotválni kell szerintem minden lánynak..
2009. márc. 18. 16:47
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
vagyis ha nagyon zavar akkor légy konkrét,öszinte és nem bunkó!;)előző voltam
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
tehát az elötti elötti:D
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Az tényleg elég undorító, ha egy fiatal lánynak hónaljkutyája van. Az már tényleg ízlés kérdése hogy a nemi szervét borotválja-e. Ha neked nem jön be a dzsungel ott lent és ő sem akarja leszedni akkor kérd meg hogy legalább vágja le egy kisebb mérete ami még jól is tud mutatni.

Am az egyik hozzászólóval nem értek egyet. Egy lánynak nem fontos mondjuk a lábát leborotválni. én sem borotválom le mindig. mondjuk ilyenkor télen minek borotváljam le ha senki nem látja és se engem se a barátomat nem zavarja? mondjuk ez részletkérdés.

2009. márc. 18. 16:51
 9/15 anonim válasza:
86%
Ha szereted,akkor "szőröstül-bőröstűl"szeresd!Szerintem mások levélben írt véleménye nem mérvadó egy párkapcsolatban.
2009. márc. 18. 16:55
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Ez mekkora kreténség.. Ha odavagy érte, akkor nehogy már ez számítson, hogy szőrös, vagy nem.. ez csak egy hülye trend, hogy mindenkinek kötelezően szőrtelenítenie kell magát. Érdekes módon pár évtizeddel ezelőtt simán megvoltak a férfiak a szőrös nőkkel..
2009. márc. 18. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!