Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit is jelentene?
Van egy srác a sulimban. Nem foglalkoztam vele mindaddig amíg be nem jelölt facebookon ismerősnek. Azután olykor-olykor azon kaptam hogy engem néz. Amikor viszont én is viszonozom a pillantását szándékosan elfordul. Ha meglátja hogy közeledem felé: elfordul. Aztán a következő napon megint néz. És néha facen is lájkolgatja a dolgokat amiket kiteszek/kiírok.
most akkor tetszenék neki csak fél?
Nem annyira merem elhinni hogy tetszenék neki (igen elég önbizalom hiányos vagyok..) mivel ő a suli amolyan "menő pasija" én meg csak egy szürke egér vagyok
az egyáltalán nem biztos h oda fog menni hozzád. sztem írj rá facebookon, h néha látlak a suliban, szívesen megismernélek v valami ilyesmi. v küldj üzenetet h nem nagyon ismered és szeretnéd elkérni az msn címét. ha neked is tetszik akkor próbálj meg nyitni felé, egy próbát megér szerintem ;)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!