Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor menjek el orvoshoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Most kellet volna női beteg legyek,már 12 napja...és félek ,hogy valami baj lett...de terhes sem lehetek hisz még szűz vagyok...Mit csináljak?
2011. jún. 2. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

mennyi idős vagy? mikor jött meg az első? rendszeresen menstruálsz? ha még fiatal vagy, az első pár évben késhet/kimaradhat

a stressz miatt is kimaradhat, késhet.

ne félj, nincs baj.:)

2011. jún. 2. 20:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. jún. 2. 20:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Valszeg még nem állt be, annyira ne parázz rá.
2011. jún. 2. 20:28
 4/13 anonim ***** válasza:
menj el egy nőgyógyászhoz. mindenképp és mihamarabb
2011. jún. 2. 20:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Női beteg...

komolyan egyesek még mindig a középkorban élnek. A menstruáció NEM betegség!!!

2011. jún. 2. 20:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem is beletelt vagy 10 mp-be míg kitaláltam mire gondol.. :)

30F

2011. jún. 2. 20:43
 7/13 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és most kéne legyen a második MENSTRUÁCIOM!
2011. jún. 3. 14:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor nincs semmi bajod, eleinte senkinek nem pontos, évekbe telik, mire beáll. A menstruáció betegségként való aposztrofálását meg mellőzd, mert nagyon tré. Dédanyáink emlegették így 100 éve.
2011. jún. 3. 15:01
 9/13 A kérdező kommentje:
jah kösz ...már be voltam pánikolva...s anyuméktól vagy a nagyobb hugomtól meg sem mertem kérdezni...
2011. jún. 3. 15:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha ez csak a második lenne, akkor voltaképp elképzelhető, hogy még hetekig nem jön meg. Ez normális.

Még azt sem tudhatod, mennyi idős a ciklusod, hiszen eben is nagyok a különbségek: van akinek 28 nap, van akinek 36-38. Pl. nekem is, az égvilágon semmi bajom, csak ilyen. :)

2011. jún. 6. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!