Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
19 évesek vagyunk mind2en és főiskolára járunk. Az óráim nagy része vele együtt van , ebből kifolyólag ismer.( fel is vettem iwiwre és msnre is). De van 1 kis bibi mindig vele van 3 barátnője . Amúgy se vagyok az a nagy Casanova nem még így ,hogy a barátnői is itt vannak mellette , nem tudom mi tévő legyek . Mindig amikor elhatározom , hogy na most beszélek vele ,akkor mindig elbizonytalanodok hogy na most mi legyen( attól tartok ,hogy kiröhög , nem tetszek neki stb...). Majdnem elfelejtettem , hogy csak az iskolában látom értsd előadás előtt után közben, gyakorlat előtt után. ( azt hozzá tenném hogy attól hogy még ismer az nem azt jelenti hogy szoktunk is beszélni, nem azért mert összevesztünk stb hanem csak úgy szimplán nem) Nem tudom lehet azért vagyok ilyen mert még nem volt barátnőm( lehet röhögni, de ez van) és csak ezért iylen nehéz.
2009. márc. 18. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ne keseredj el!! Ha már iwiw és msn megvan akkor könnyű dolgod van! Ha más nincs akkor marad ez! Írj rá! kérdezz tőle valamit mondjuk az órával kapcsolatosan valami anyaggal! aztán kezd el vele beszélni! tudd meg mik az érdeklődési körei, mik érdeklik mikben jó stb.! keress valami közös pontot amiről tudtok beszélgetni! Ha nincs akkor legyél rafinált! Kérdezd meg mit szeret! Amikor megtudod járj utána! És beszélgess vele arról mondjuk! Aztán ha már msn-en beszélgettetek utána személyesen könnyebb! Aztán ha már kicsit közelebb kerültél hozzá adj neki először lightos jeleket hogy tetszik neked! ha visszajelzést tapasztalsz akkor hívd meg egy kávéra, üdítőre, kérdezd meg nincs e kedve sétálni suli után mondjuk egy kicsit és beszélgetni... hajrá!!! majd írd meg hogy alakult! szurkolok!
2009. márc. 18. 11:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Na igen fel van véve msnre de hát a macskám előbb jön fel msnre mint ő :S szoval szóban is kéne valamit fakítani , valami tanácsot esetleg?
2009. márc. 18. 11:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja egyébként kössz a gyors választ.
2009. márc. 18. 11:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szóló jókat irt,nem sok más lehetőséged van..talán 1

Óra közben..néha nézz rá..de ne csak pillants oda..hanem kicsit felejtsd is ott a tekinteted :) amikor észreveszi..egy fél mosoly..és fordulj vissza.. :)

elég párszor eljátszani és tökéletesen tisztában lesz vele hogy bejön neked..

Ha visszamosolyog igazából fél siker :)

a reakcióiból tökéletesen le lehet szűrni..hogy szimpi vagy e neki vagy sem :)

harjá

2009. márc. 18. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Arra nem gondoltál hogy csodaként elhívd valahova te értelem bomba?
2009. márc. 18. 13:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak: te nem olvastad el azt a csekélyke kiegészítést amit hozzáírtam? Ja és képzeld magad a helyébe és hogy mit szólnál ha 1 félig ismeretlen odamenne és elhívna valahova?
2009. márc. 18. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

No szóval.

Rámenősen:

Valamelyik előadás, vagy óra után odamész hozzá, és megkérdezed tőle, hogy ő értette -e az aznap leadott anyagot.

Ha igen, akkor megkéred, hogy korrepetáljon.

(Előtte azért informálódj, miben jó.)

Ha igent mond, zsír.

Vagy:

Hiányozz az egyik előadásról és utána kérd el tőle a jegyzetét (arra hivatkozva, hogy azt hallottad, neki jó jegyzetei vannak, jól tud jegyzetelni)amit majd akkor adsz vissza ha egyedül van és a "szivességért" jutalomból meghívod egy kávéra ahol beszélgethetsz vele...

Stb.stb.

2009. márc. 18. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
első válaszadó vagyok! ne hallgass köcsögökre (már bocsánat de már csak ezt tudom a tudatlanokra mondani akik másra mondják hogy értelem bomba! és szerintem egy nagy nulla vagy édesem ha ilyet csinálnál egy ilyen szituban, de a nyakam merem rá tenni hogy csak neten nagy a szád!) szóval írd meg majd hogy mennyire haladsz :)
2009. márc. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!