Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon fájnak a melleim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon fájnak a melleim, mitől lehet? /bővebben/

Figyelt kérdés
Néhány napja kezdtem el érezni, hogy fájnak a melleim, különösen ha leveszem a melltartót, vagy ha gyorsabban megyek, a futásról már nem is beszélve. Elég nagyok, C-D kosarasat hordok. 17 éves vagyok, nem élek nemi életet. Lehetséges, hogy a hormonjaimmal van valami vagy esetleg megint nőni kezdett? van ilyen? (bocs, ha a kérdés nem jó helyen van)
2011. jún. 2. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen. 17 évesen még alakulnak az emlő szövetei. De azért, ha ez tartós, kellemetlen egy orvosi vizsgálatot megér.
2011. jún. 2. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, fájhatnak attól, ha nőnek. Ez ilyen korban ráadásul teljesen normális.

Nekem 19 évesen is volt olyan, hogy így fájogattak, majd ismerőseim akik nem láttak nap mint nap közölték, hogy húúú megnőttek a melleim.

Mindenesetre tapogasd át őket, hogy találsz-e valami rendellenes csomót, mert ha igen, azzal nőgyógyászhoz kell menni AZONNAL! De szerintem ha a fájdalom nem elviselhetetlen, és nincs más tünet vagy csomó, akkor nincs gond, csak attól fájnak, hogy nőnek.

2011. jún. 2. 13:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Véletlen nem kb. 1 hét múlva kell megjönnie a menzeszednek?

Ugyanis előtte 1 héttel lehetnek ilyen tünetek.

Nekem is vannak, mindig. Fájnak (azért nem nagyon!!), megduzzadnak, érzékeny a mellbimbó...

Ha viszont nem mensi előtt vagy, akkor nincs tippem...

2011. jún. 2. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy meg fog jönni, nekem olyankor szokott fájni 1-2 napig
2011. jún. 2. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Hmm, képet! :)
2011. jún. 2. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!