Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy srácot - de más is ráhajtott. Mit tegyek?
Születésem óta ismerek egy srácot. Mindig jóban voltunk, de egy ideig külön városban éltünk, és most is külön suliba járunk. Lesz nyáron egy közös balatoni nyaralás. Két hét Vele. Már elhatároztam hogy megmondom neki mit érzek, vagy legalábbis próbálom "rávezetni", de mint kiderült, ott lesz az egyik volt barátnőm. A legutóbbi alkalommal is rástartolt a srácra, de akkor lerázta. Viszont volt olyan buli, ahová ketten mentek el. A srác pedig az a fajta, akinek bejön a hízelgés. A kérdéses csaj egy tipikus ribi, bár nem akarok általánosítani. Elöl deszka, hátul léc, magassarkúban, kitömött melltartóval. Ciki. Mi mindig is jól kijöttünk a sráccal, nagyon vicces, és engem is humorosnak tartanak az emberek.:) Sokszor látom, hogy lehetne köztünk valami. Flörtölünk, megfogja a kezem, elmegyünk moziba, ilyenek. De a kiscsaj egyre jobban nyomul. Hátrány lehet, hogy fiatalabb vagyok? Mit csináljak hogy engem válasszon?
én 15/l, ők 16.
Azt írtad, hogy tipikus ribi..akkor lehet hogy már el is felejtette régen azt a srácot...
Amúgy... próbálj meg csinosabb ruhákat felvenni (persze olyat, ami nem túlzás, nehogy te is 'tipikus ribi' legyél..;) ) és ahogy az előttem levő is mondta, lépj időben..:)
Sok sikert! :D
ha ribanc a csaj akkor pár kurogatás után dobja a csaj
aztán tied a gyerek :)
de am ha ezt megakarod akadályozni akkor mond el neki mit gondolsz aztán ha bejössz a gyereknek ugyse mond nemet szóval tök mind1
csak cselekedni kell
15/F
Ha lehetőséged van rá, beszélj vele a nyaralás előtt. Vagy, ha tudod, hogy még megnézi az e-mailjeit, esetleg tudod a telefonszámát, közvetlenül a nyaralás előtti este írj neki egy üzenetet, hogy abban a két hétben, szeretnél vele valamit megbeszélni nyugisan, ketten, ami neked nagyon fontos lenne, ha érdekli, szóljon, és leültök dumálgatni.
Aztán,ha sikerül összehozni a traccspartit, nyugodtan meséld el neki, hogy egy ideje tetszik, és ezt fontosnak tartod tudatni vele, mert ezen a ponton már egyedül nem tudsz mit kezdeni a helyzettel, és az ő segítségére van szükséged, gondolkozzon el azon, amit mondtál neki. Aztán állj fel, és hagyd ott, hogy megeméssze. Amikor annyi idős voltam, mint te, hasonlóan csináltam én is, ne aggódj, jött is utánam este, két évig jártunk! :) Életem legszebb időszaka volt. :)
22L
A kérdéses csaj egy tipikus ribi, bár nem akarok általánosítani. Elöl deszka, hátul léc, magassarkúban, kitömött melltartóval. Ciki.
Te itt most nagy riválisodra akadtál, azért írsz ilyen szépeket róla.
kiscsaj egyre jobban nyomul.
15 évesen te mi vagy egy felnőt nő?
volt olyan buli, ahová ketten mentek el
hát ha őt hívta el és nem téged, akkor gondolom az a csaj jobban bejön neki,mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!