Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: a kicsi vagy a nagyobb popó tetszik?
Figyelt kérdés
Tehát inkább a Beyoncé,Jennifer Lopez alkatú nők vagy a modell csajok?
| csak, mert nekem az alkatom nem az a vékony, de nem is vagyok kövér - 173cm/70 kg - elég sok gátlásom van főleg a fenekem kissé nagyobb mérete miatt | Kiváncsi lennék a férfiak véleményére!
2009. márc. 17. 22:01
11/20 anonim válasza:
nem értem, h miért csak a "nagy" popsi lehet formás? Nekem például kicsi van, de szép gömbölyű, nagy szeretik. Ugyanígy lehet ez egy nagyobbacska popsinál, h bár nagyobb, de gömbölyű, formás. És fordítva is előfordulhat, h bár kicsi, de lapos... és nagy vagy lapos. Nem a méret a lényeg, hanem az arányok, a megfelelő öltözködés hozzá, és a gömbölyűség... mert nekem nem tetszik ha ugye ahogy előbb írtátok "a hát folytatását" látom.
12/20 anonim válasza:
Minél nagyobb a popsi annál jobb:)
13/20 anonim válasza:
23:06-os válaszoló! Szívemből szóltál! :D Barátnőm is ilyen adottságokkal büszkélkedik, mint Te! Imáádom :))
17/F
14/20 anonim válasza:
Hát,nagy kufferbe jó pakolni :) :) :) :)
De ha túl nagy az sem jó!
15/20 anonim válasza:
Hát először is ha kicsi van abból nem lezs nagy és fordítva ... másik hogy sztem ha kicsit fogynál(valljuk be rád férne kicsi mondjuk 10kgaz már tuti elég sőt lehet sok is így nem tom megállapítani , de ha haverom fogyni akar aki fiú és szintén 70 kg akkor viszonyításképpen rád is rád férne 1 kis fogyi) akkor lehet menne le a fenékről , esetleg feszesítő edzésektől is lehet kisebb sztem bár ehhez nem értek. ( ja és a fogyást szigorúan csak akkor ha mindenképpen meg akarod változtatni , mert ha elégedett vagy magaddal akkor az atyaúristen kedvéért se kezdj el fogyózni)
16/20 anonim válasza:
Az olyan svéd úszónős! :) A mostani barátnőmnek is ilyen, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
17/20 anonim válasza:
én 160cm/45kg... és hiába nekem sincs kicsi fenekem, inkább kicsit nagyobb, de kerek. Hidd el a férfiak vizuális alkatok, szeretik a kerek formákat, ahhoz h kerek legyen, meg nem kis fenék kell!
18/20 anonim válasza:
Én lány vagyok,és annyira szeretnék nagyobb feneket,de nem olyan a testalkatom,hiába tornázok rá nem nő meg:-( persze azért túlélem:-)
19/20 anonim válasza:
03-17 22:28 -nek
29es farmermérettel hol nagy a feneked? nem értem.. örülnék ha nekem ekkora lenne.. :D most 32-33-as a farmerméretem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!