Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők is szoktak egymás közt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők is szoktak egymás közt olyan dolgokról beszélni, mint kaki, puki, stb?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 17:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
de nem tudom megérteni, ebben mi a vicces? Szerintem ezt csak a fiúk csinálják, egy férfi iylet nem csinál
2011. máj. 31. 18:08
 22/33 anonim ***** válasza:

Szerelem, szex > Egyéb kérdések

????????

2011. máj. 31. 18:22
 23/33 anonim ***** válasza:

Hogy mi a vicces ebben? Ezt nem lehet elmagyarázni, ezt érezni kell. És majdnem minden hímnemű egyed át is érzi:D Főleg a tizenévesek, mint énxD

16/f

2011. máj. 31. 18:25
 24/33 anonim ***** válasza:

18:22

Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem a kérdés azért van, mert a kérdező erre gerjed.

18:25

Szerencsére azért nem mind.

2011. máj. 31. 19:00
 25/33 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, tuti, hogy mindegyik :D Amúgy nem tudom mi bajotok van ezzel, okozhat nem egy kellemes percet amikor ilyeneken szakadsz a haverokkal. Semmi rossz nincs benne:D
2011. máj. 31. 19:57
 26/33 anonim ***** válasza:

Vannak ettől értelmesebb és szórakoztatóbb témáink is, és én se értem, hogy hosszasan mit lehet róla beszélni. De ha feljön valamiért, mi nem szégyellősködünk.

23/l

2011. máj. 31. 20:32
 27/33 anonim ***** válasza:

Hát akkor én leszek a kivétel:D Bnőm néha előadja, hogy egész vizsgaidőszakban fosott, annyira kivolt a vizsgák miatt.

Nyilván nem egy kávézóban beszéljük ezt meg, de azért szóba szokott jönni ilyesmi.

2011. máj. 31. 20:42
 28/33 anonim ***** válasza:

"Bnőm néha előadja, hogy egész vizsgaidőszakban fosott, annyira kivolt a vizsgák miatt."

Reméljük, ezt is kinövitek :P

Fel nem foghatom, mi késztet valakit arra, hogy ezt megossza valaki mással. Ahogy azt sem, hogy ezek után hogy nem küldi el az illető a p-be. Tényleg van olyan ember, aki erre kíváncsi?!

2011. máj. 31. 20:57
 29/33 anonim ***** válasza:
Tényleg van:D
2011. máj. 31. 22:26
 30/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én ezen nem akadok ki. Talán azért, mert orvosira járunk, és néha nem csak beszélnünk kell a szarról meg egyéb dolgokról, hanem mondjuk kipucolni mások alól...
2011. máj. 31. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!