Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők is szoktak egymás közt olyan dolgokról beszélni, mint kaki, puki, stb?
Szerelem, szex > Egyéb kérdések
????????
Hogy mi a vicces ebben? Ezt nem lehet elmagyarázni, ezt érezni kell. És majdnem minden hímnemű egyed át is érzi:D Főleg a tizenévesek, mint énxD
16/f
18:22
Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem a kérdés azért van, mert a kérdező erre gerjed.
18:25
Szerencsére azért nem mind.
Vannak ettől értelmesebb és szórakoztatóbb témáink is, és én se értem, hogy hosszasan mit lehet róla beszélni. De ha feljön valamiért, mi nem szégyellősködünk.
23/l
Hát akkor én leszek a kivétel:D Bnőm néha előadja, hogy egész vizsgaidőszakban fosott, annyira kivolt a vizsgák miatt.
Nyilván nem egy kávézóban beszéljük ezt meg, de azért szóba szokott jönni ilyesmi.
"Bnőm néha előadja, hogy egész vizsgaidőszakban fosott, annyira kivolt a vizsgák miatt."
Reméljük, ezt is kinövitek :P
Fel nem foghatom, mi késztet valakit arra, hogy ezt megossza valaki mással. Ahogy azt sem, hogy ezek után hogy nem küldi el az illető a p-be. Tényleg van olyan ember, aki erre kíváncsi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!