Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 vagyok és még sosem volt barátom - hogyan lehet túlélni az egyedüllétet?
Nem vagyok prűd, sem csúnya, sem válogatós, egyszerűen így alakult a dolog. Kb. 17 éves koromig depressziós voltam, azóta próbálom felépítgetni a világom - csakhát a szerelem eddig kimaradt az életemből.
Valahogy nem jött még olyan srác, akire azt mondtam volna, hogy "igen, azt akarom, hogy szeressen". Illetve nemrég akadt egy ilyen, de neki én nem kellek a jelek szerint.
Rengeteg barátom van, és elég társasági ember vagyok, de néha már ők sem tudják kipótolni azt az űrt, amit ez a "hiány" okoz. Én is vágyom már rá, hogy szeressek és viszontszeressenek, de hogyan lehet túlélni a nehezebb időszakokat, amíg ez nem sikerül? Van egyáltalán recept erre?
Nem hiszem,hogy valaki olyan depressziós tud lenni,ha sok barátja van...
Nem tudom,hogy még gimiben vagy,vagy már egyetemre jársz.Egy viszont biztos,hogy egyetemen nagy a választék,biztos akad valaki,szóval ne csüggedj.
Véleményem szerint a magány abból ered hogy az ember nem kap/ad elég szeretetet a környezetéből/be. Ha megnézzük egy ideális család gyermekei jól megválogatják a partnerüket, mert otthon megvan a szeretetbázis amiből gazdálkodhatnak, viszont az olyanok akik otthon is elzárkóznak maguknak élnek persze hogy társra vágynak, mert tőle várják az összes szeretet igényük kielégítését.
Szólok hogy ez azért nem jó mert a magányban élők képesek birtokolni a másikat, függőséget alakítani vele. Jótanácsként azt mondom itt a lehetőség hogy rájöjj mennyi erő van a család, és a baráti körödben, és hogy igenis megtaláld önmagad, tudjál és merjél szembenézni a világgal, mert amint eléred ezt az állapotot jönnek majd a jelentkezők is akik társulni szeretnének hozzád :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!