Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy walaki életében 3 nagy szerelem van?
A jelenlegi kapcsolatomat is az igazi nagy szerelemnek tartom (házasok vagyunk és van gyerekünk is), de volt ezelőtt két kapcsolatom és azokat is annak tartom.
Nem tudok különbséget tenni. Mindegyikkel letudnám (tudtam) volna élni az életem. Az előző kettő sem olyan szakítás volt, hogy nagy haraggal váltunk el. Mind a kettővel tartom a kapcsolatot mai napig, baráti szinten.
Mind a kettővel a távolság miatt váltak el útjaink. Tudom hülyén hangzik, hisz egy igazi szerelem mindent ki bír, vagy az egyik megy a másikhoz, vagy fordítva, de ez ezekben az esetekben kivitelezhetetlen volt.
Normális ez? 3 nagy szerelem?
Létezik. Hiszen ha össze jöwünk walakiwel, akkor wele képzeljük el az életünket. Mert ha nem így lenne, akkor nem jönnénk össze wele szerintem.
Egyébként te a másik kettőbe is szerelmes wagy? Ezt nem értettem teljesen.
Nem vagyok szerelmes beléjük, de sokat álmodok velük.
Ritkán találkozunk, de nagyon jól esik látni őket. Örülök, hogy mindkettő sikeres lett az életben (az egyikőjük még híres is) és hogy boldogok!
Mi a faxomnak írnak mindíg w-t a v helyére???
Hogy néz ez már ki: walaki azt wakerálja el nekem, hogy a wonaton walahol wan-e WC.
13:37-es!
Azért írtam w a valaki helyére, amiért te x-et a faxom szóba!!!!!!
Nem engedték sima v-vel a kérdésem kiírását.
Sajnálom, hogy ilyen problémát okoztam neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!