Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 30 eves ferfi az elettol, ha se komoly kapcsolata nincs, a szuleivel lakik, sokat jar sorozni a haverjaival, es egyedul egy kocsija van (BMW)?
Én sem értem mi gondod vele. Ha a szüleit nem zavarja, miért ne lakhatna otthon? Ez csak egy hülye mai berögződés, hogy el kell költözni. Minek tartsa fenn a házat, ha otthon is bőven elfér?
Felteszem dolgozik, abból van a BMW. Szóval adott egy felnőtt férfi munkahellyel, autóval és barátokkal. Mégis mi baj van vele?
az ilyen társadalmi elvárások tudják tönkretenni az emberek életét.
szerintem valamilyen szinten ha nem is szerencsés de megfontolt: hát igen nem vágnak mindenkihez oda csakúgy egy lakást.Tegyük fel hogy nem akar egy olcsó gettóba költözni,hanem gyűjt jobb kéróra.Persze azt tudom hogy legtöbben hitelre veszik a lakást de nem mindegy hogy mennyi önrészt fizetett be, és mennyi kamatot fog nyőgni.Ha a hozzád hasonlók szavára adott volna és beállt volna a devizahitelesek sorába most ő sem tudna aludni merthát ugyebár a válság kegyetlenül elbánt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!