Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is megszoktátok kóstolni a spermátokat miután maszturbáltatok?
Figyelt kérdés
Én rendszeresen megszoktam, aztán letörlöm zsepivel. De volt olyan is hogy az egészet leszedtem róla az ujjammal és lenyalogattam az ujjamról :D
15/F
2011. máj. 29. 15:48
12/20 A kérdező kommentje:
miért lennék b*zi? -.-' a lányokat szeretem...
2011. máj. 29. 17:44
14/20 anonim válasza:
én is szoktam ízlelni miután rárrántok legalább nem kell utána felmosni a parkettát.
15/20 cherry. válasza:
aztaaQvaaa
azt hittem itt sz.arom össze magam
mi a f.aszom máár ez???
16/20 anonim válasza:
Most ettől miért lenne meleg? Az ő teste, más hímnemű nem nyúlt hozzá. Aki meg undorodik a saját testétől, annak gratulálok.
17/20 kovpet válasza:
Te tudod egyáltalán, hogy mit jelent az, hogy "megszokni"?
18/20 anonim válasza:
kend kenyérre is hátha ugy jobb az izhatás vagy csinájj belle turmixot és kináld meg a haverjaidat is XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!