Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az átlagos testalkatú lányok, akik kigyúrt test
nélkül szóba sem állnak egy fiúval, vajon mit
szólnának hozzá, ha egyszer ők kapnák szembe ugyanezt
az elvárást?
Figyelt kérdés
Köztudott, hogy nagyon sok lánynak mániája a kigyúrt test, anélkül már nem is férfi egy férfi a szemében. Sok esetben ezek a lányok teljesen átlagos tastalkatúak, ők maguk nem rendszeres sportolók.
Nekik hogy esne, ha egyszer a következő történne? Kinéznek egy ilyen álomférfit, majd amikor közelebb szeretnének kerülni hozzá, a srác nyíltan közölné, hogy nem jön be neki, mert: "jócskán van felesleg a hasadon és a fenekeden is javítanod kellene. Menj el aerobic-ra,aztán majd beszélünk. Ha én sportos vagyok, akkor a barátnőm is legyen az!"
Mivel számomra ha valóban ő az álompasi, és ha tényleg ennyi kifogása lenne velem kapcsolatban, és 95% feletti bizonyossággal össze jönne velem ha leadok X kilót, megtenném a kedvéért. 20/L
2011. máj. 29. 14:34
12/17 anonim válasza:
Én rendszeresen sportolok még sincs bomba alakom... 170 vagy 63 kilóval... Nincsenek ilyen elvárásaim egy fiúval kapcsolatban és ha egy fiú nekem ilyet mondani nagyon megbántana és egy egoista fa*sznak gondolnám... Tényleg próbálok tenni az alakomért nem tehetek róla hogy nagyobb a fenekem, ez genetika :D De van rajtam mit fogni xD yeah Amúgy meg olyan vádlim meg alkarom van hogy egy fiú megirigyelné :D Tehát a súly nem feltétlen háj lehet izom is xD
17/L
2011. máj. 29. 15:00
13/17 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy egész egyszerűen undorodom a kigyúrt pasiktól...fujj... az én férjem 182cm magas és 90kg:) imádom, nem dagi van rajta felesleg, de pont azt szeretem gyűrkészni meg markolászni olyan kis puha a bőre is.
2011. máj. 29. 17:48
14/17 anonim válasza:
hát igen!én is így vettem észre:)pont olyan nők támasztanak ilyen elvárásokat akiknek igencsak tükőrbe kéne nézniük, mert sportot életükbe nem látott a testük, max tesi órán évekkel ezelőtt amikor muszáj volt.Mivel vannak ilyen barinőim tudom mi megy a csajoknál.Csaj bulin lökik a dumát a pasikról hogy mik az elképzelések még az olyan is akinek van egy 8éves gyereke s azt se tudja hová tegye hétvégenként, közbe a pocakja csúnya s egyéb hibák, én csak sportos pasikat rángatok be az ágyamba!mert valahogy a többihez nincs gusztusunk folyamat ezt hallom:D hol ott az egyik dundi a másik vékony de sportot nem látott a teste a másik amorf viszont a pipák mennek:Dhogy ők bulihelyeken is csak az izmos pasikkal kavarnak, s azok jobbak az ágyban. én mindig csak mosolygok ezeken.ugye kimondani nem lehet az igazságot mert megsértődnének. én 13 évet sportoltam s mai napig is ha időm engedi, mégis én vagyok a legvisszafogottabb a csapatban, van egy jóképű úgyszint sportos párom akire irigykednek, illetve rám hogy évek óta együtt élünk hogy lehet ez? s nekik miért nem? meg már kötözködnek hogy a pasid a sok cucctól olyan kis idő s nem fog neki állni.szóval ilyenekkel bántanak miközben ők is ilyen típusokra vannak rágerjedve, s némelyik 30éves létére azért van még egyedül mert vár a sportos adoniszára hivatkozva arra hogy más férfit egyszerűen nem tud megkivánni, holott van egy két kivetni való a külsejében pl 70kiló gyerekszülés nélkül.:)
2012. nov. 19. 17:27
15/17 anonim válasza:
Déliaprós hirdetés, nő!
Lakással, autóval, készpénzzel rendelkező tettestársat keresek
Válaszom:
Ha te is beszéled a magyar mellett a Franciát, Németet, Angolt társalgási szinten, tudsz legalább két konyhát a magyar mellett, nincs felesleges zsírpárna rajtad akkor ez a nevem, ez a címem, ez a telefonszámom!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!