Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Homokos lenne az egyik haverom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homokos lenne az egyik haverom?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel sok időt töltöttem együtt és szinte minden este msneztünk órákat. Amikor csak ketten voltunk, akkor sokat dicsért (gitározás, versírás, öltözködés, de amikor összejött a nagy haveri körünk, akkor folyton fikázott. Közben utánzott engem öltözködésben.

Megkérdeztem a nővéremet és bátyámat, hogy szerintük miért viselkedik így? Ők azt mondták, hogy homokos a srác. Mások szerint is az? Vagy miért viselkedik így?

2011. máj. 28. 20:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Ja. Le ne hajolj előtte!
2011. máj. 28. 20:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen beálitotságú.
2011. máj. 28. 20:14
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
ha eldobja a szappant, menekülj!!!!!!!!
2011. máj. 28. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján nem gondolnám, hogy meleg, lehet, hogy inkább a haveri körben akar kitűnni azzal, hogy téged "fikáz".

Szerintem ha annyira bizalmas a viszony köztetek, hogy órákig MSN-eztek, akkor kérdezd meg tőle. Persze előtte add valahogy a tudtára, hogy akkor is a haverod marad, ha esetleg valóban meleg (mármint ha Te is így gondolod).

2011. máj. 28. 20:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy ki akar tűnni. Fikázás nélkül is a figyelem központjában van.
2011. máj. 28. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De azon nem gondolkodsz el, hogy, ha olyan bizalmas a viszonyotok, akkor abba hogy fér bele a haverok előtti oltogatás?
2011. máj. 28. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Te meg most őt fikázod a háta mögött. És ráadásul ugyanúgy öltözködsz, mint ő. Talán homokos vagy????
2011. máj. 28. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
25%
aludj vele és minden kiderül, ugylátom azért kicsit érdekel a téma téged is? Ne félj nagybaj nem lesz legfeljebb többet nem probálkozol.
2011. máj. 29. 09:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Az is lehet hogy csak felnéz rád mint mentorra. 15-20 éves korban sok fiúnak van példaképe. Valaki, akiben azt a típusú férfit látja aki ő is szeretne lenni.

De az is lehet hogy tényleg bejössz neki. Volt olyan, hogy 'véletlenül' hozzányúlt a kededhez, vagy nagyobb társaságban véletlenül összeakadt a tekintetetek?

A haverok előtt mindenképp úhgy tűnik ezt szégenlli, ezért fikáz. Tipikus gyerekes védekezési reakció.

2011. máj. 31. 11:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Tekintet összeakadás gyakran volt. A kezemet sosem fogta. Kivéve akkor, amikor birkózó leckéket adott.
2011. máj. 31. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!