Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 13-14 évesek! Mi értelme van annak, hogy azzal dicsekedtek, hogy cigiztek, meg isztok? Csak azért mert ez a menő?
Nekem volt olyan ismerosom, aki 7 eves koratol aktiv dohanyos volt. Harom even belul ugy kohogott tole, mint egy hatvan eves alkesz. Nagyon gaz ez az egesz, de persze mi felnottek tehetunk errol, mert tiltjuk. Es ugye amit nem lehet, azt mindig dili csinalni.
Aki meg 14 evesen terhes lesz, az igy jart. Vallalja mindket fel a felelosseget, ha mar egyszer faszok voltak.
ja es ugye a gyokerek meg egymasra is eroltetik ezeket, hogy
"na mi van meg nem cigizel? de ciki vagy ember"
"nem vagyok mar szuz, ti meg igen, bibibi"
"igyaaaaal maaaaaar teh! csak egy kicsiiiit *hukk*"
én is olyan osztályban voltam általánosban ahol szinte az egész osztály cigizett, aztán elkezdtem én is cigizni, de nem volt jó:D így nem cigizek azóta se
de ismerek olyan embert aki 3 évesen kezdett el cigizni XD
mondjuk akkor tényleg divat volt
amúgy én sem értem miért cigizik egy 10-15 éves, talán ez a menő. Jah és én azért se folytattam a cigizést mert Nyugaton már ciki ha valaki cigizik, ráadásul sorba tiltják a közhelyeken is.
Az alkohol az más, szerintem buliban lehet 14-15 évesen is csak nehogy mérgezés legyen belőle, aztán kimossák a gyomrod amit úgy csinálnak hogy bevisznek a kórházba és feldugnak a seggedbe 1 csövet ami annyira fáj hogy a halálodat kívánod majd, aztán bevezetik a vizet a gyomrodba amitől röhögőgörcsöt kapsz annyira fog csiklandozni, aztán kiveszik a csövet a kínhalálod közepén és hogy ezek után pisilni is tudj feldugnak a húgy csövedbe 1 katétert ami még fájdalmasabb mint a beöntés, ennél a szakasznál már valószínűleg azt mondod kínodba hogy a pokol ehhez képest maga a paradicsom, aztán mikor kihugyoztad azt a pár hektoliter vizet amit beléd öntöttek fájdalmas kínok között, kiveszik a katétert és hazamehetsz ha tudsz:D
Fémfaház köszi, hogy megosztottad velünk ez a "fantasztikus" élményt! Reméljük, hogy elolvassák a kis pöfékelős mini alkeszok és holnapról meggondolják, hogy isznak-e. Bár ezt kétlem, de azért reménykedni lehet!
Amúgy engem is sokszor piszkáltak/nak azért, hogy nem cigizek, vagy éppen nem iszok alkoholt. A szűzességhez meg annyit, hogy sztem magánügy, hogy ki mikor szeretné elveszteni. És örüljön az, aki még szűz, mert az egy szép dolog! És nehogy csak azért veszítse el, mert ez a menő.
lol Fémfaház te tudod egyáltalán mi az a gyomor?! A gyomormosást pedig bármilyen meglepő, nem húgycsövön keresztül végzik. Attól pedig, hogy valaki cefet részeg, tud hogyozni.
Btw hadd igyunk meg cigizzünk, a szüleink is ugyanezt csinálták, a nagyszüleink meg pláne (akkoriban pl faluban divat volt a pálinkás kenyér meg a máktea a kicsi gyerekeknek h nyugton maradjon amíg a szülők dolgoznak), mégis ember lett belőlük.
18/F
Fémfaház
A gyomormosást szájon keresztül végzik,és "csak"kellemetlen,de eddig senki nem halt bele:XD
10:43
Baj van a szövegértéseddel. Leírtam hogy a gyomormosást beöntéssel végzik amit a seggeden keresztül dugnak fel.
A katétert meg poénnak írtam. Nekem volt műtétem ami után katétert dugtak fel a húgycsövembe és tényleg borzalmas volt, ezeket a sorokat elrettentésként írtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!