Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti meddig vártok egy lányra?
A barátom 1 évet várt rám, de én szűz voltam, és még nem voltam kész lelkileg a dologra. Viszont megkérdeztem tőle, hogy ha nekiestem volna már az 1. éjszakán, mikor összejöttünk (szilveszteri buliban voltunk, de már előtte nagyon összemelegedtünk és egymásba zúgtunk, csak a bulin csattant el az 1. csók), akkor hagyta -e volna magát, és azt mondta, elég valószínű... :D Az 1. barátnőjével 3 hónap után feküdt le. Amúgy van olyan ismerősöm, ahol a lány és a fiú is szüzek voltak, mikor összejöttek 16 évesen, és majdnem 2 évig vártak. (Amúgy lassan 5 éve vannak együtt...).
Én úgy vettem észre a környezetemben, hogy ahol nem szüzek a felek, vagy a srác szűz ott pár hónapon belül megtörténik a dolog, ahol pedig mindketten szüzek, vagy a lány szűz és még nincs kész rá lelkileg, ott fél- másfél év.
20/L
Ameddig azt nem mondja, hogy felkészült rá. Ha 1 hónap, akkor 1 hónap, ha 2 év akkor 2 év. Én a lelki dolgokra keresem a hangsúlyt, nekem ott kell az egyezés, nem egy darab húsra van csak szükségem. Ennyi.
De hogy ideális esetben szerintem mennyi idő után van itt az ideje? Hát szerintem 3-4-5-6 hónap, extrém esetben 7-8 hónap.
Bocs, ez van, prűdség és régimódiság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!