Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a legszebb? sorrendbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a legszebb? sorrendbe légyszi . )

Figyelt kérdés

Jennifer Love Hewitt: [link]

Eva Longoria: [link]

Bridget Moynahan: [link]

Carrie Fisher: [link]

a világ legszebb női, szerintem :)

nálam nincs sorrend, mindegyik gyönyörű :)

19/L

2011. máj. 26. 23:59
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
hát láttam már náluk szebbet
2011. máj. 27. 08:58
 22/32 anonim ***** válasza:
Szerintem van róluk ezerszer jobb kép is, főleg Jenniferről meg Eváról.
2011. máj. 27. 09:29
 23/32 anonim ***** válasza:
1,3,2,4
2011. máj. 27. 10:00
 24/32 anonim ***** válasza:

Sajnos nem az en izlesem szerint valogattal, de ha mar valaszolok, akkor azt mondom, mindenkeppen Carrie Fisher-t teszem az elso helyre... mar csak a Star Wars iranti merhetetlen megbecsulesem es tiszteletem miatt is!

A tobbiek egyforman nem keltik fel az erdeklodesemet!

2011. máj. 27. 10:08
 25/32 anonim ***** válasza:
Az elsö három arcra tök egyforma, ök átlagosak, az utolso meg kifejezetten ronda sztem.
2011. máj. 27. 12:55
 26/32 A kérdező kommentje:

azt tudni kell, hogy nekem a barna haj, barna szem párosítás tetszik csak, ha nőről van szó :) (itt is csak ilyeneket láthatunk xd)

nekem kék a szemem és gyűlölöm, meg amúgy is frászt kapok a kék meg a zöld szemtől főleg ha szőke hajjal párosul..

am bármennyire is nem vagyok leszbi, ha meglátok egy csinos göndör barna hajú nőt az utcán vagy akárhol nekem leesik az állam :D

2011. máj. 27. 13:24
 27/32 anonim ***** válasza:
De hülye vagy! Nekem barna a szemem és rohadt uncsi...Barna hosszú hajjal. Örülnél inkább. Látod én meg belinkeltem neked 3 szőke csajt. :D :D
2011. máj. 27. 13:51
 28/32 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Akkor lesd meg oket! Nekem ok a favoritaim az ismert nok kozul:

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 27. 14:37
 29/32 anonim ***** válasza:
Max Eva Longoria! De ha hírességek közül kellene választani,akkor Jessica Alba! Ő szerintem nagyon szép és csinos is!
2011. máj. 27. 15:04
 30/32 anonim ***** válasza:

14:37-nek

Az első és az utolsó szerintem is klafa csaj. De a középső? Akkora feje van mint egy ház! És ráadásul olyan tenyeres talpas paraszt képe van.

2011. máj. 28. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!