Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, melyik a jobb? Ha egy lány vékony-szép-visszahúzódó, vagy ha ducibb, de 'vagány'?
Vékony szép visszahúzódó? Mit értünk ez alatt? Otthon ül és semmi jóban nincs benne? Nem szociális? Mert akkor elég nehéz lesz valakit is találnia, főleg, hogy manapság a fiúk elvárása, hogy egy lány kezdeményezzen (hozzáteszem h a francba)
Duci és vagány? Nem kövér hanem husibbb és életvidám? Vagy belemászik az aurádba? Nem mindegy. Ha van rajta valami, de jókedélyű, eljön ha hívom moziba, lehet vele jókat nevetni, nem kell harapófogóval kihúzni belőle két mondatot akkor inkább ez a kategória mint az aki vékonyabb, de kb. akkor nyílik meg ha isten küld egy speciális kulcsot hozzá és még unalmas is.
"vékony-szép-visszahúzódó"
Nem kérdés hogy ez a jobb. (Legalábbis nekem.)
- imádom a vékony lányokat
- imádom a szép lányokat
- és tök aranyosak a csöndes, visszahúzódó lányok
Nekem is van egy nagy kövér bnőm(nagyszájú)-ő mindig pasik körül van és mindig van pasija, én is az első kategóriába tartozom,de néha előjön a kisördög és nem vagyok visszahúzódó :P, de nekem nincs mindig pasim .
Nah ez miért van ?
Pedig itt mindenki az első kategóriát írta , akkor most h is van ?
Hát mert még nem találkoztunk. :-)
Olyan pasit keress aki a szép-vékony-visszahúzódó lányokat szereti, ne pedig azt aki a nagyszájúakat.
12:29 :D Lehet :D
De én olyanokat keresek csak nálunk belőlük úgy látszik hiány van :P
Kihaló félben vagyunk, mint a dinoszauruszok. Van még belőlünk néhány élő példány, de igyekezz, mert lassan tényleg kihalunk. :D
(12:29 voltam)
mindenképpen az első variáció :D
18/F
Jó, akkor sietek mert dinók is gyorsan kihaltak :P
(ma 11:08 voltam) :)
1.: mekkora állat vagy :"DDDDDDDDDDD
Amúgy a tapasztalataim alapján a fiúk a vagányabb, életvidámabb lányokat kedvelik, akik benne vannak minden hülyeségben és jókat lehet velük nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!