Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek mi a baj ezzel a sráccal? Mi lenne a megoldás?
Akkor ezek szerint én nem vagyok mai lány, mert nekem nagyon is fontos, hogy kedves és megértő legyen egy srác, meg számomra nagyon fontos az őszinteség is. Ezek mellett a dolgok mellet a külső már csak egy plusz, ami vagy van, vagy nincs, mármint vagy "jól néz ki" a srác, vagy nem.
egy fiatal lány. :)
Kedves 19:32
Úgy értettem hogy a tapasztalataim szerint a többségnek nem ilyen srác kell, szóval nyugi te is mai lány vagy csak szerintem nem a többséghez tartozol :)
Kedves Kérdező!
19:09 vagyok. Köszi a válaszod. :)
Nem járok bulizni, így ZP-be sem. :(
Pusztán kíváncsiságból: küldenél privátban magadról egy képet? (Nem haragszom meg, ha nem, egy ilyen típusú srác, mint Te nem igazán mutogatja magát tök idegeneknek még képen sem, őszintén szólva én nem tenném a helyedben, de ha mégis rászánod magad, bizalmasan kezelném.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!