Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első talin szex? Mi a véleményetek? : )
leszbizni nem is szoktam. az nem az én asztalom...
az erkölcsökre tényleg nem adok, és tudom hogy ez sokaknak nem szimpatikus, de engem más motívumok mozgatnak:)) de köszönöm egyébként, örülök hogy nem a primitív jelzőt sütötted rám :)
az már el volt indítva tsz:D
csak rájöttek a nagyon okosak, hogy sok lesz a baba meg a betegség, úgy hogy inkább divatba hozták a sz*pást x)
szerintem akkora a változatosság ezen a téren, hogy nem lehet általánosítani. hallottam már minden verziót: a pasi első randis szex után nem kereste, vagy volt első randin szex, mert már akkor érezték, hogy megtalálták a párjukat, és nemcsak kapcsolat, házasság is lett a dologból. ha nem illetek össze, akkor ugyanúgy el fog hagyni, ha kivársz 10 randit, mintha az elsőn lefekszel vele.
sőt, egy csomó pasi, aki csak a szexre hajt, úgy van vele, hogy ha nem kapom meg első alkalommal, akkor várok kicsit. és mondjuk a 3. 4. alkalommal meg is kapja. és nem azért vár, mert szeret, vonzódik, hanem úgy van vele, hogy ennyi időt elpazaroltam, akkor már végigjátszom. és ugyanakkora eséllyel hagy el a 4. randis szex után, hiszen ugyanúgy a szexre kellettél. csak azért meg nem fogom húzni az agyát, hogy a szexre vágyás közben hátha megszeret. vagy érzi első alkalommal a vonzódást, vagy nem. ne megszokásból legyen velem, hanem azért, mert tényleg ott a szikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!