Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldhatnám ezt meg? (fiúk tanácsait várom)
a problémám az lenne, hogy itt a nyár jön a strand idő és attól tartok, hogy a strandon elég gyakran merevedésem lenne a barátnőm miatt. Ugye ruhában nem látszik annyira ott nem zavar ez, de az úszónadrág eléggé lenge ahhoz hogy jól észrevehető legyen ha épp áll a műszer.
Röviden ez lenne, és a kérdésem, hogy ki hogyan "védekezik" ez ellen?
A barátom úgy védekezik ellene, hogy gyorsan bemegy a hideg vízbe :D Meg ha nem bírja elvonni a figyelmét, és feláll neki, akkor odahúz maga elé, hogy eltakarjam :D De azért általában sikerül elterelnie a figyelmét. Gondolj például valami gusztustalan dologra.
20/L (22/F)
köszönöm a válaszokat :), a hideg víz sajnos nem nagyon segít, mert a Balatonon is gond volt mikor vele voltam, csak ott ugye nem átlátszó a víz. a masztis dologra én is gondoltam, és olyan majdnem térdnadrág szerű a strandnadrágom és zseb is van rajta.
Majd kipróbálom ezeket mind, és elterelni a gondolataimat az ilyen-olyan dolgokról :)
Én is voltam így amúgy ez egy természetes dolog ha múködik, nem hiszem hogy ezt szégyelni kéne.
nekem pl volt párszor hogy felállt fürdőhelyeken vagy épp nudistrandon , de nem érdeeklelt! ne foglallkozz vele , ha másak tetzsik rá néz ha nem úgy se néz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!