Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végleg eltüntek a normális pasik?
Nektek mi a véleményetek?
Meik tetszik jobban?
(Nekem az ha küzd értem és kimutatja hogy fontos vagyok neki.. )
(Bár ez nem ehhez a témához tartozik)
Nem mind olyan :) Én viszonylag nehezen adtam be a derekam, de így utólag megkérdezve a párom azt mondta, hogy igazán izgalmas időszak volt :) Majdnem 18 voltam, mikor megismertem, az 1 évhez közeledünk és imádom, mert NORMÁLIS. Minden szempontból, felfogásban, munkához való hozzáállásban, a nőkkel tisztelettudó, stb. Hihetetlen számomra is :))))
Hidd el, megéri várni!
Köszönöm a választ !
Én 14 éves vagyok.. és a velem egykorú fiúknál így megy.. ír és huppanyak az ölébe.. már nincs is szinte randi... csak ""járás"" és 2 nap múlva már egymás szájában vannak.. aztán 2 hét múlva meg szakitanak..
Nem tűntek el a normális pasik csak nincs belőlük sok. Én a facebookon csajozós pasiknak vissza se írok,szerintem ez szánalmas. Én is úgy vagyok vele hogy ha kellek valakinek küzdjön meg értem. A volt pasim is azt mondta hogy jó ha egy csajért meg kell közdeni,az a legjobb rész,mivel a férfiakban benne van a vadászösztön.
18/L
18:28-as vagyok. Miután elküldtem a választ akkor láttam hogy írtál.
Nem véletlen hogy a lányok 2-3 évvel idősebb pasikkal járnak,mivel a fiúk később érnek. Legyél büszke magadra hogy vágysz olyan pasira aki küzd érted és nem adod be a derekad mint egy-két r*banc. Ha türelmesen vársz és elkedrülöd azokat akik nem érdemelnek meg akkor te is találsz majd egy normális pasit.:)
Köszönöm = ) a választ !
Örülök hogy nem én vagyok egyedül ""normális véleménnyel "" ilyen téren.. !
(Első vagyok)
Jó, hogy 14 évesen így gondolkodsz. Érezd különbnek magad! :) Sajnos én is azt tapasztalom (és meg is mondom a véleményemet az ilyeneknek), hogy a nálam fiatalabbak csak úgy hagyják magukat és bulikban is mindig más szájában matatnak. Szörnyű és szánalmas, de erre majd később jönnek rá.
Tartsd magad a saját elveidhez és ne hagyd magad befolyásolni sem ilyen, sem más téren. Ez később jól jöhet :)
A normális lányoknak normális fiú jár. Mindenkire rá talál a szerelem, csak nem kell rögörcsölni, de nyitott szemmel járj azért. Habár nem vagy semmivel elkésve :)
Mindig tegyél azért, hogy tiszteljen téged egy fiú, ne dőlj be a tipikus dumáknak és légy picit mindig kétkedő. Sosem lehet tudni.
De ha most éretten gondolkodsz, nem kell nekem itt nagyon okítani ;)
Hátt.. sokkal másképp gondolkodok mint a velem egykorúak.. és emiatt kaptam is egy csomó megjegyzést (rosszat) .
De kitartok a véleményem melett ! = )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!