Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a borotvált punci előnyei, hátrányai, lehetőségei? Miért szeretitek annyira ti, Pasik?
Én nő vagyok, és először a pasim kérésére borotváltam le. Évek teltek el azóta, de soha nem növesztettem meg, mert én is így szeretem. Általában hagyok felül valamennyi szőrt, aminek a formáját időnként változtatom. :-)
Eleinte kipirosodott és viszketett, amikor nőtt, ilyenkor testápolóval, esetleg borotválkozás utáni balzsammal érdemes bekenni. (persze csak külsőleg)
Minél keskenyebb borotvával (ma már van külön fazonborotva is), és borotvahabbal. Heti 1-nél többször nem jó, mert kisebesedik, ha túl rövid még a szőr. A lényeg pedig: óvatosan! Első alkalommal javasolnám, hogy előtte vágd ollóval rövidre a szőrt.
Sok sikert!
23:11 ez a jó :)
Mikor megláttam a kérdést kapásból tudtam, hogy férfiaktól olyan válasz érkezik, hogy nem jó szedegetni a szőrt... Ők elvárják, hogy ne legyen őserdő, bezzeg legtöbbüknél elveszne "csubakka".
"Előző vagyok, és tudom, hogy ez külön kérdés lenne, de kíváncsi lennék, hogy a témához hozzászóló pasik vajon maguk is szőrtelenek?"
a heréimet borotválom, de felül meg ollóval tartom karban, olyan 0,5-1 centi "magasságában" a szőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!