Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a borotvált punci előnyei,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a borotvált punci előnyei, hátrányai, lehetőségei? Miért szeretitek annyira ti, Pasik?

Figyelt kérdés
Most szeretném először leborotválni magamnak, várok minden tanácsot: hogyan, mivel és hányszor kell, tényleg sokkal jobb és higiénikusabb-e, és miért izgató a pasiknak, bármi jöhet ami ezzel kapcsolatos ( :
2009. márc. 15. 18:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
nem a borotváltat szeretjük, a szőröset nem szeretjük. ez találóbb.
2009. márc. 15. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy szexfilmben jónak tűnik, ha tiszta sima a csaj azon a bizonyos helyen. Viszont a szexfilm az egy film, ami úgy van megcsinálva, hogy jól nézzen ki. Az, hogy kinek mi a jó az teljesen változó, ahogyan az is, hogy kinek mi áll jól. Ez esztétikai kérdés. Valaki szakállasan jobban néz ki mint borotvált arccal. Egykutya.
2009. márc. 15. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, és először a pasim kérésére borotváltam le. Évek teltek el azóta, de soha nem növesztettem meg, mert én is így szeretem. Általában hagyok felül valamennyi szőrt, aminek a formáját időnként változtatom. :-)

Eleinte kipirosodott és viszketett, amikor nőtt, ilyenkor testápolóval, esetleg borotválkozás utáni balzsammal érdemes bekenni. (persze csak külsőleg)

2009. márc. 15. 23:10
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Előző vagyok, és tudom, hogy ez külön kérdés lenne, de kíváncsi lennék, hogy a témához hozzászóló pasik vajon maguk is szőrtelenek?
2009. márc. 15. 23:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Minél keskenyebb borotvával (ma már van külön fazonborotva is), és borotvahabbal. Heti 1-nél többször nem jó, mert kisebesedik, ha túl rövid még a szőr. A lényeg pedig: óvatosan! Első alkalommal javasolnám, hogy előtte vágd ollóval rövidre a szőrt.

Sok sikert!

2009. márc. 15. 23:14
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

23:11 ez a jó :)

Mikor megláttam a kérdést kapásból tudtam, hogy férfiaktól olyan válasz érkezik, hogy nem jó szedegetni a szőrt... Ők elvárják, hogy ne legyen őserdő, bezzeg legtöbbüknél elveszne "csubakka".

2009. márc. 16. 02:28
 17/21 anonim ***** válasza:
48%
ez az uj trend. hulyeseg h higienikusabb. de teny h jobban nez ki es kellemesebb nyalni. kistukorrel borotval, marmint h lasd is h mit csinalsz. kb fel napig, max 1 napig lesz sima. legy ovatos! es utana hasznalj testapolot v vmit
2009. márc. 16. 11:10
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Előző vagyok, és tudom, hogy ez külön kérdés lenne, de kíváncsi lennék, hogy a témához hozzászóló pasik vajon maguk is szőrtelenek?"

a heréimet borotválom, de felül meg ollóval tartom karban, olyan 0,5-1 centi "magasságában" a szőrt.

2009. márc. 16. 20:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Tegnap előtt 18:44 vok.Ha kéri a barátnőm akkor szörtelenitek.
2009. márc. 17. 14:15
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem minden pasinak a csupasz punci jön be, jobb nyalni és szebb a látvány is:))
2009. jún. 11. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!