Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor van pasija vagy hazudott nekem?
Körülbelül 4 éve ismertem meg ezt a lányt, azóta néha összefutottunk, szimpatikusnak tűnt nekem. A múlthéten újra "felelevenítettük" a kapcsolatot facebook chaten, hiszen rég hallottam róla. Pár nappal rá valamelyik este fél 11 tájt rákérdeztem, hogy lenne e kedve találkozni velem, és terelte a dolgot, hogy most nem ér rá, tanul, fáj a feje stb. Aztán fordulatot vett az egész, mert visszakérdezett, hogy összeakarok-e jönni vele, erre mondtam hogy ez nyilvánvaló :)
Majd a semmiből nekiállt egy számomra ismeretlen gyerekről áradozni, mesélni, linkelte a profilját (f*sz se kérte) és mondta hogy milyen izmos, gazdag, meg egyetemet végzett. Illetve hogy azon az egyik estén, amikor beszélgetünk este facen, pont nála "aludt".
Hát kiosztottam a p*csába, elküldtem az anyjába, csak azt mondja meg nekem valaki, mire jó ez a színjáték, meert szerintem kamu az egész, facen semmi közös kép, se kapcsolatban nincs a csaj, nem is laknak közel egymáshoz, meg ha annyira van pasija, akkor mért nincsenek már együtt?! Tehát hazudott-e, vagy sem? Nem lett volna egyszerűbb, azt mondani már az elején, hogy van, és kész?
Az kimaradt, hogy a chatelés során elhintettem neki egy viccet, hogy testközelből megakar e ismerni, és visszakérdezett viccesen, hogy szexet akarok tőle. Hát, nem komplett a csaj.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!