Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor van pasija vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor van pasija vagy hazudott nekem?

Figyelt kérdés

Körülbelül 4 éve ismertem meg ezt a lányt, azóta néha összefutottunk, szimpatikusnak tűnt nekem. A múlthéten újra "felelevenítettük" a kapcsolatot facebook chaten, hiszen rég hallottam róla. Pár nappal rá valamelyik este fél 11 tájt rákérdeztem, hogy lenne e kedve találkozni velem, és terelte a dolgot, hogy most nem ér rá, tanul, fáj a feje stb. Aztán fordulatot vett az egész, mert visszakérdezett, hogy összeakarok-e jönni vele, erre mondtam hogy ez nyilvánvaló :)

Majd a semmiből nekiállt egy számomra ismeretlen gyerekről áradozni, mesélni, linkelte a profilját (f*sz se kérte) és mondta hogy milyen izmos, gazdag, meg egyetemet végzett. Illetve hogy azon az egyik estén, amikor beszélgetünk este facen, pont nála "aludt".

Hát kiosztottam a p*csába, elküldtem az anyjába, csak azt mondja meg nekem valaki, mire jó ez a színjáték, meert szerintem kamu az egész, facen semmi közös kép, se kapcsolatban nincs a csaj, nem is laknak közel egymáshoz, meg ha annyira van pasija, akkor mért nincsenek már együtt?! Tehát hazudott-e, vagy sem? Nem lett volna egyszerűbb, azt mondani már az elején, hogy van, és kész?

Az kimaradt, hogy a chatelés során elhintettem neki egy viccet, hogy testközelből megakar e ismerni, és visszakérdezett viccesen, hogy szexet akarok tőle. Hát, nem komplett a csaj.

21/F

2011. máj. 24. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Most még is mit vársz tőlünk? Mi így ismeretlenül sem fogjuk tudni megmondani, hogy hazudott-e avagy sem! :) Javaslom tedd fel a kérdést neki, hogy miért nem egyszerűbb megmondani az igazat!? 20/ L
2011. máj. 24. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Géza szerintem a csaj azt hitte a kis viccedből, hogy csak dugni akarsz, és mérgében áradozott a fullos, gazdag paliról. Szerintem rossz időben kopogtattál nála...ez van. Kamu
2011. máj. 24. 19:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha "mérgében" tette, akkor még mindig nem derült ki a válasz.
2011. máj. 26. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán éretlen. Nem tudom, hogy hazudott-e, de szerintem ne foglalkozz vele, mert elég idiótának tűnik:D
2011. máj. 26. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
attól h áradozik vkiről meg 1x együtt aludt vele még nem biztos h együtt is vannak. lehet csal alakul valami, lehet nem lesz semmi, csak egy fellángolás v kaland volt, ki tudja? kérdezd meg tőle, ne tőlünk. a másik meg h ne mindent a facebook adatlapra alapozz, h ami ott van az szentírás, ami nincs ott az meg nem létezik..
2011. máj. 26. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!