Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keszthelyen van olyan hely ahol tudnánk szexelni, akár a szabadban?
Figyelt kérdés
Köszi mindenkinek az értelmes válaszait. Gondolok itt WC-re, esetleg olcsó szobára, vagy valahol a szabadban egy hely, stb. Persze ahol nem sűrűn járnak és nem vesznek észre.2011. máj. 23. 23:17
3/10 anonim válasza:
512 WC-je (de állítólag a billiárdasztal is fel lett már szentelve)
4/10 A kérdező kommentje:
nem csalódtam az 512ben.
2011. máj. 24. 00:03
5/10 anonim válasza:
te Keszthelyen laksz, vagy a Pannon Egyetemre jársz valami képzésre? (tudom nem ide tartozik csak érdekel, mert a Pannon Egyetemre készülök és hát akkor már inkább tudjam, hogy az ottani diákok milyenek, vagy legalábbis páran milyenek)
7/10 anonim válasza:
Parkban van egy elhagyatott focipálya. Meg lehet a partnál, ott a bicikliúttól lefelé.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ. Nagyon hasznos. :D De tudnál segíteni kicsit pontosítani? Lécci. Írhatsz privátban is ha gondolod.
2011. jún. 10. 11:42
9/10 anonim válasza:
a keszthelyi egyetemisták (mármint akik pannonra járnak)
hát biztos van köztük normális de a néhányuk-többség.. olyan... egyszerű :) pl álltam a buszmegállóban előttem 2 lány, elég volt rájuk nézni és tudtam hogy pannonosok.
sokak szerint ez egy tök jó egyetem..ja persze. ezért lép mindenki bp-re + máshová..
a kollégium mellett van 512 (( ami nem rossz választás )).
a kérdésre meg azt tudom mondani ____ ahol akarsz
10/10 anonim válasza:
Rendőrség előtt?
A szomszéd kertje?
jó, most viccet félretéve: keressetek egy olyan helyet, ahol már régóta nem jár senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!