Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen joba van mindenkivel, vagy minden csajt le akar fektetni?
Az tortent, hogy nem tudom eldonteni, hogy tenyleg ilyen kedves mindenkivel a srac, vagy nocsabasz. Konkretan arrol lenne szo, hogy az a srac, amelyik nekem tetszik eloszor megkerdezte az egyik csajtol ( aki igencsak konnyuveru), hogy nem akarja vezetni a kocsijat, a csaj pedog beult es vezette; majd egy masik csaj kerdezte tole, hogy nem viszi haza motorral, amire a srac azt mondta, hogy dehogynem (de nem lett belole semmi, mert viccelodtek), majd 2 csaj megkerdezte tole, hogy mehetnek vele, mert a srac is es mindket lany az egyik clubba mentek; vegul pedig utanakialltott az egyik csaj utan, hogy meg jon neki eggyel, amire a csaj megkerdezte, hogy mivel; erre annyi volt a valasz, hogy egy vallomassal, amire a csaj elekzdett kacagni, hogy dehogy jovok...
Legyszives ne irjatok olyat, hogy miert erdekel engem a masik dolga, mert ez a srac udvarolgatott nekem az egyik bulin es szo, mi szo, teljesen ram volt kattanva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!