Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok, ha egy srác ilyen dumával menne oda hozzátok egy szórakozóhelyen?
Figyelt kérdés
Elég sokat gondolkoztam azon, hogy milyen dumával lehetne odamenni egy lányhoz, úgy, hogy az ne legyen görcsös és sablonos, és kitaláltam ezt a szöveget: Szia! A dokim szerint akut nőhiányban szenvedek, és erre szerinte csak az ismerkedés a megoldás, lenne kedved táncolni/leülni beszélgetni egy ital mellett (ez ugye az adott helytől függ). Légyszi normális válaszokat! 18/F2011. máj. 23. 11:44
11/15 anonim válasza:
Nekem a romantikusabb, régiesebb jobban tetszik.
("Szia, elvesztem a szemeidben, segíts!") :)
12/15 anonim válasza:
Valaki írta hogy csak baszni akarsz. Miért más mit akar? Kifejezetten nem baszni?
13/15 anonim válasza:
ha nő lennék hülyének nézném-.-'
de mivel férfi vok(15) ez egy irtó nagy baromsááág
15/15 anonim válasza:
Hát ez fos. alapból hosszú, érthetetlen, kérdezd meg, h kér-e egy italt, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!