Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves férfihoz hány éves nő illik? 30-39 nem túl fiatal?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 07:37
2/9 napietus válasza:
nem :) én 29 vagyok, a férjem meg 44, és nagyon jó nekünk együtt :)
3/9 anonim válasza:
Bolond vagy, mar hogy lenne fiatal? Egy 46 eves ferfi meg kozepkoru, ereje teljeben van, eletkorban kb egy 30 eves nonek felel meg. A nonek 30 eves koraig kell szulnie kb, egy ferfi meg siman csinalhat otvenevesen is gyereket.
4/9 anonim válasza:
Utolsó:
46 éves férfi ereje teljében? Te biztos hogy itthon élsz? Nézz körül mondjuk egy hipermarketben nyitott szemmel, ott aztán van minden.
5/9 anonim válasza:
Én 30 éves nő vagyok,és eszemben sincs 50 körüli öregekkel összejönni,inkább egy 25-30 közötti fiatal palival.Egy 46 éves férfihoz kb.50 éves nő illik.
9/9 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de ti hol tanultatok biológiát? Egy nőnek egész eletében, a változókorig (ez 40-50 év normális esetben) van peteérése es utána egy nagyobb hormonalis változason esik át. Azonban a férfiaknak is van hormonális ciklusuk (csak nem látványosan, mint a nőknek) és ennyi idős korra a férfiak berendezkedése is megváltozik, és bizony náluk is kezdenek előjönni a problémák. Az, hogy tudnak gyereket nemzeni sokkal idősebben is, nem teszi őket fiatalabbá, illetve a mentális betegségekért az Y kromoszóma felelős. Tehát minél öregebb a férfi, annál nagyobb esély van rá. Egy 30 éves nő egyáltalán nem tart ott biológiailag, mint egy 46 éves férfi. Szóval kedves kérdező, igen, a 30 szerintem fiatal, a 35 már okés lehet lefelé, ha a nőt nem zavarja a 11 év, persze gondolkodhatsz pár évvel idősebben is. de 16 év szerintem sok. Aztán vannak olyan elvetemültek akik apakomplexusos kislányokkal járnak 50 éves létükre, de az már egy más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!